| ΔH a întrebat:

Nu va streseaza distrusii ce posteaza intrebari ce pot fi gasite in 2 secunde pe google, dar si mai grav pupincuristii ce cauta pentru ei, doar pentru o funda?
Si acum cu siguranta s-ar gasi cativa dintre acesti pupincuristi de care-am scris mai sus sa vina si sa-mi zica "Dar ce te intereseaza pe tine la ce intrebari raspundem noi?".

Pai ma intereseaza, fiindca ideea e simpla.
Daca unui cersetor ii tot dai bani, acesta nu va avea niciun motiv sa se opreasca din cersit, insa daca nu-i dai bani, vrea, nu vrea, trebuie` sa-si gaseasca o ocupatie. (maturat, etc...)

La fel si aici, in loc sa dati mura-n gura la toti inteligentii carora le este lene sa caute pe google, si vor sa cautati voi pentru ei, mai bine i-ati ajuta cu adevarat zicandu-le cum sa-si gaseasca raspunsul, si tot asa pana ar invata singuri, si am scapa de-o parte din intrebarile astea "inteligente".

Era cineva care cerea poze cu perusi, si lumea se inghesuia sa-i dea poze cu perusi doar pentru o funda idioata, in loc sa-i spuna frumos ca poate sa-si gaseasca si singura cate poze vrea daca scrie pe google images "perusi".
Dar deh... asta-i TPU...
Un site plin de inteligenti de 12 ani.

6 răspunsuri:
| NorbO a răspuns:

Iar tu esti ce-l mai inteligent care se pune sa scoata in evidenta ceva ce stim de multlaughing
Altceva?
Tu sincer ai macar 12 ani?laughing

| misscuriosity a răspuns:

Inteligenta postare happy in sfarsit cineva spune lucrurilor pe nume.

| Dema a răspuns:

Sunt de acord cu tine! Sa-si roada unghiile cei ce nu sunt de acord cu tine))

| sKilL a răspuns:

Daca eram pe fb, iti dadeam like laughing ai dreptate! sunt numai copchii de 2 bani pe aici.

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Ai mare dreptate.happy

si in afara acestor persoane incompetente mai sunt si unii anormali cu intrebari de genu " e normal sa te simti atras de cadavre" sau alte ciudateni de genu astastraight face dupa parerea mea aceste intrebari trebuie puse psihologului straight face

sau mai sunt copii de 9, 10 ani obsedati de sexstraight face cu tot felul de intrebari la care unii mai raspund si cu mare seriozitate

dar cand cineva are nevoie cu adevarat de un sfat sau de o parere toti incep sa faca mistostraight face...
asta-i viata in general...nebuni sunt luati in serios iar oamenii normali nutongue

| bubbles_6003 a răspuns:

Si eu am crezut ca TPU e chiar un site misto. Pana ce am vazut multe intrebari aiurea care nu-si au rostul. In loc sa scrie pe google "de ce am hemoroizi" pun intrebarea aici sa vedem toti ce au cautat.