Da asa e mie nu imi plac acei useri care spun (funda?) sunt disperati si ei ce sa le faci, probabil vor mura in gura sa le umple de funde si atunci sa vezi ca vor sa scape de ele.
Sincer, singurul lucru pe care unii il considera bun la acest site este ca se primeste o funda, care este de fapt echivalenta in a apasa un buton nesemnificativ. cei care scriu in disperare " funda?" la sfarsitul raspunsului, au o oarecare satisfactie de sine cand se vad cu o multime de funde pe profil. nu totul se rezuma la niste simple panglici virtuale. ei bine, unii de pe aici raspund numai pentru ele, nici macar nu-i intereseaza problema vreunuia, ci doar reputatia pe care se presupune ca o vor avea daca devin expert TPU. insa mai sunt si persoane care raspund pur si simplu din dorinta de a ajuta, doar ca probabil ca sunt destul de putine raportat la numarul mare de utilizatori.
cat despre cei care pun frecvent la sfarsitul intrebarii " dau funda" cred ca este pur si simplu din pura stiinta ca fara aceasta precizare nu vor exista destule pareri dintre care sa aleaga una care sa ii multumeasca in mod deosebit. probabil ca fac asta doar pentru ca au urgenta nevoie de raspunsuri si sunt constienti ca nu multi vor raspunde fara sa stie ca au sanse egale la funda.
si dupa parerea mea este absurd sa-ti doresti niste fundite, care pana la urma nu te incalzesc cu nimic, poate decat sa stii ca raspunsul tau a ajutat. TPU este doar un site, viata nu se rezuma la un site, la niste panglici si voturi. din punctul meu de vedere, aici gasesti intrebari, si evident raspunsuri care te pot ajuta si pe tine in diverse situatii, in cazuri in care ti s-a intamplat si tie la fel. de aceea seriozitatea este de baza aici, si evident nu trebuie sa fi mort dupa funde. poti invata multe din diferite greseli ale multora. insa acesta este conceptul oamenilor, asa este mintea umana facuta sa lucreze: cu o samanta din " tendinta de a fi superior"... sau cel putin de a te crede asa.
iar despre faza cu "sofisticat", trebuie sa spun ca si eu ma regasesc aici... am uneori impulsul sa scriu foarte mult [ desi nu foarte sofisticat ]
parere personala.
Tin sa precizez ca la toate intrebarile (si aici le includ si pe ale mele) am vazut la sfarsit "dau funda". In mod normal nu cred ca este necesar o astfel de precizare, dar pe TPU nu se prea raspunde daca nu se da asa numita funda. Pentru ca pe nimeni nu intereseaza problemele tale, mai ales daca nu au de castigat nimic din faptul ca te ajuta. Egoism.
Ollyshor întreabă: