Copii vor multe doar daca parintii le permit asa ceva, ca-n final este vina doar a parintilor ca-i rasfata si le ofera ceea ce nu ar trebui.
Ce spui tu aici este,, invidie " pe acei copii. Nu prea înțeleg ce te-ar interesa.
Educația. De acolo începe totul. Nu este nepărat s-o primești de la părinți dacă ai niște părinți fără educație și puși mereu pe certuri și scandale nu ai ce învăta de la așa părinți Te poți educa și singur și asta este posibil dacă vrei cu Adevărat săte educi. Copii nu sunt de vină și părinți lor căci prinți lor asta au văzut așa au trăit și asta au oferit copilor lor. Da sunt și uni copii pe care își dai seama de asta și încep sa se aduce singuri.
Oricum e o tampenie sa dai bani multi pe haine, pe distractie merge dar hainele te plictisesti si nici nu te distrezi.
Noi da consideram asta o tâmpenie căci suntem conștienți și știm cei bine și ce este rău. Educația omului asta este rădăcină la absolut tot. Dacă pe un om îl face fericit cu Adevărat sa meargă în cluburi să-și risipească bani și viața în așa locuri să-și bata joc de viața lui cu fel și fel de substanțe atunci o va face de ce? Păi asta îl face pe el fericit cu Adevărat ăstai felul acelui om de a fi el cu Adevărat nu ai cum să-l schimb și nici să-l faci om sa fie căci ai fi în contra naturi lui de a fi el cu Adevărat și nici el nu se poate schimba din cine este el de a fi cu Adevărat poți tu sa faci ce vrei tu el nu se va opri din a consuma acele substanțe el nu se va opri din a nu merge în cluburi și dacă vede ca ești contra vieți lui și felului lui de afi el cu Adevărat atunci o s-o facă pe ascuns și tot o va face fără ca tu sa ști el/ea rămâne același
1200 nu e mult pentru un telefon, daca e bun tine cativa ani.
Faptul ca la 25 de ani esti invidios pe copii care au parinti ok e cel putin dubios
Nu sunt invidios am zus ca e o tampenie sa le cumpere haine foarte scumpe sau telefoane, bine telefoanele daca e ceva util si au nevoie de ceva performant sau daca nu au pc atunci inteleg
Dar cine esti tu sa le zici altora ce sa faca cu banii munciti de ei?
Nu am eu frate nimic cu nimeni, fiecare face ce vrea.
BloodyBlade întreabă:
FesaLuca întreabă: