| SkandallKamataru a întrebat:

Nu vi se pare ca era mai misto TPU in urma cu vreo 10 ani+? (Vai mama deja au trecut 10 ANI?)
Parca era mai misto, era mai mult trafic, mai multe intrebari, interfata era mai faina(imi dadea un vibe de yahoo), erau si premii, campionul zilei, grad de user expert... stiu ca apareau persoane care povesteau tot felul de chestii si intamplari paranormale (eram mai micut, dar intram si le citeam cu drag laughing )
Acum parca are un aspect mult prea modern site-ul, plus ca m-am maturizat si nimic nu mai are farmec, brusc totul si-a pierdut unicitatea si culoarea, nimic nu ma mai surprinde.
Singurul lucru care ma lasa surprins e natura si fenomenele meteo rolling on the floor

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Ești și tu de vreo 10 ani pe aici?
Nu știu, cred că suntem și subiectivi, pentru că eram niște copii pe atunci.Nu existau nici atâtea rețele de social media ca acum, iar pentru că nu erau prea multe site-uri de socializare pentru adolescenți, intram pe TPU.Și pe omegle pierdeam nopți, amintiri faine.
Sunt etape ale vieții, unele mai frumoase, altele mai urâte, însă și acum cred că avem cu toții alte lucruri poate mai plăcute în viața noastră, dar amintirile frumoase din tinerețe rămân și ele. Eu personal cred că TPU m-a influențat în bine și va rămâne mereu în mintea mea.

| SkandallKamataru explică (pentru J0B0MAT):

De cand au aparut shorts-urile pe yt si insta si peste tot, s-a dus dreacu tot farmecul.
Ne prajesc creierul astea, chiar am incercat sa le blochez dar tot apar.

| Dismally a răspuns:

Era mai interesant pe vremuri happy La aspect nu stiu, nu am observat schimbari mari.

| Mindfulness a răspuns:

Ești tu prea nostalgic. Nu mai sunt useri de calitate doar trolli și copii, doar câțiva sunt ok.

| Koba12345 a răspuns:

Acu 10 ani erau mai multa activitate