Sincer cam da, am observat si eu asta. E pacat pentru ca in loc sa fim uniti cum zice si numele,, TPU,, uni se baga in seama aiurea, alti pun intrebari prostesti, alti fac misto de intrebariile altilor etc
Invidia si rautatea a existat intotdeauna, e ceva familiar! Trateaza-i cu indiferenta pe invidiosi.
@lara, esti foarte isteaza.meriti acest "rang"de expert.Sincer si din toata inima... Dar pe bune hai sa recunoastem Adevarul.Nu sint singurul si Timea zice la fel!
''Putina'' zici? Orice naste invidia in ziua de astazi, liniste deplina n-ai sa vezi pe nicaieri.
Da, intr-adevar, Lora merita cu desavarsire titlul de expert si bineinteles, ca si acest titlu al ei, a nascut invidie. Fiindca fiecare avem propriile simpatii si antipatii si de aici nasc sentimentele de rautate, invidie si in special frustrare.
Eh, noi sa fim sanatosi!
Nu imi dau seama la ce anume te referi, ca e un site cu structura de forum. Nici nu ne cunoastem personal, si cred ca asta e ceva necesar pentru a putea invidia avantajul ( intr-un aspect sau altul, meritat sau nu ) cuiva. Pe ce ai putea fi invidios aici? Uneori putin cinism sau o gluma poate fi interpretata ca rautate, stiu ca le am si eu pe ale mele dar crede-ma ca mereu le fac cu intentii bune, cu un substrat pozitiv si cu un zambet. Sunt si aspecte care nu-mi plac, cum ar fi propaganda religioasa sau antireligioasa, politica n-am vazut sa se faca, si totul aici mi se pare un dialog relaxant intr-un spatiu virtual, cu oameni de toate varstele. Unde e loc de invidie aici, poate nu-mi dau seama pentru ca n-am fost in viata mea invidios pe cineva nici in realitate?
Poate gresesti din nou.
Totusi...nu crezi ca te intereseaza mai mult userii site-ului decat site-ul in sine?
Sincer eu nu sunt invidios, nici nu ma intereseaza invidia unora s-au altora, sa fie sanatosi.
Mda, sunt invidios pe succesul virtual al altora Fii serios, exista rautate, mistocarie, prostie... dar invidia nu prea are ce cauta pe aici.
Pe ce ai putea fi invidios, pe funditele altuia, pe nick-ul lui, pe prietenii virtuali?
AndrewTate7789 întreabă: