anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vi se pare ca nu prea mai știm cum este o iarna adevărată! Adică acum 15 ani era zapada de 1 metru și ceva și școlile în mare parte erau deschise și drumurile funcționau! Acum la o zapada mica totul rămâne blocat! Pentru cei care sunt născuți înainte de 2000 cum erau iernile?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iar leul valora ceva

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu tin minte ca acum multi ani a fost inchisa scoala 1 sapt din cauza zapezii, dar era zapada. Nici nu circulau masini pe strada.

| dullcat a răspuns:

Se facea scoala indiferent de conditii.E destul sa iti intrebi parintii, bunicii sau pe oricine mai in varsta.

| Hyperion7 a răspuns:

Pai din cauza încălzirii globale nu mai avem noi zăpadă și că încă mai trăiește Iliescu

| Dismally a răspuns:

Iernile erau mai lungi si mai grele. Era frig si zapada in fiecare iarna. Si da, scolile erau deschise, era zapada pana la genunchi si asa mergeam la scoala.

| ALM2000RO a răspuns:

Eu sunt născut în 2000, deci nu știu cum era înainte dar încă am prins vremurile de acum 10-15 ani cu multă zăpadă, cu ierni friguroase și straturi mari de zăpadă, dar școlile nu s-au închis, adică țin minte că mergeam la școală indiferent de condiții. Și ne băteam cu bulgări în pauze în curtea școlii și aruncam cu bulgări din curte în geamurile clădirilor mai mari ale școlii și ajungeau bulgării în clase (clădirea cea mai mare având 5 etaje), eu făcând școala în unul din cele mai mari colegii naționale din Cluj! big grin