anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vi se pare ca produsele Apple sunt cele mai gay cu putinta? Uitati-va ce design si nume au iPhone, iPad sau Apps suna 100% gay. laughing
Plus de asta uitati-va ce reclame imbecile au la produse si ce limbaj folosesc din nou 100% gay.
Unii zic cum ca Apple e un cult, pai binenteles ca e da unu GAY. laughing rolling on the floor
Cand vezi pe cineva caruia ii place sa-si cumpere produse Apple ori e fata ori e 100% gay. laughing rolling on the floor
Insa ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca astia de la Apple folosesc un marketing agresiv si zici ca transforma lumea in gay, pe americani aproape ca i-a tranformat complet. laughing rolling on the floor

10 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Si ce e nou aici? toata lumea stie (sau ar trebui sa stie) ca daca ai un Mac trebuie sa ai si ceva probleme de identitate sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa inteleg ca esti appleofob?
Stii, se zice ca de obicei renegi cu putere ceea ce in subconstientul tau iti doresti timid, dar eu nu cred! rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca cei de la Apple infecteaza oamenii cu homosexualitatea lor, daca si-ar pastra-o doar pentru ei n-ar fi o problema dar de ce incearca prin campanii agresive de marketing sa infecteze intreaga lume? Acum pe bune tie ti-ar placea sa traiesti intr-o lume gay? laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu, mi-ar place sa traiesc doar intr-o lume lesbiana rolling on the floor
Cand toate femeile vor incepe sa se iubeasca intre ele, noi, barbatii, o sa avem liniste la fotbal si bere rolling on the floor

| wforweirdo a răspuns:

Nu înţeleg ce legătură au gay-ii cu Apple.
Da, e adevărat, produsele Apple nu sunt aşa cum se spune că sunt. Lumea exagerează, mie nu mi se par nu ştiu ce chestii sofisticate şi calumea. Mi-a împrumutat de un timp cineva un ipod classic, pe net scrie că mă ţine 20 de ore, vezi să nu, după vreo 10 ore de ascultat muzică pot să îl şi pun la încărcat.

| IndiferentXD a răspuns:

Proasta pola a fost la curu mati straight face -\-

| spaghetty a răspuns:

Lol eu la produsele Apple nu vad nimic gay daca tu vezi du-te frate si tio trage cu unu si gata

| Norvegianul a răspuns:

Ce legatura are un produs Apple cu homosexualitatea? Daca tie iti place sa-ti bagi *** in locul unde se incarca telefonul e problema ta.

| hellchild a răspuns:

Pe bune? Ai vazut cum se misca un iOS si cum se misca un Android/Symbian? Daca nu shut up!

| zasha a răspuns:

Poti fi mai homofob de atat?