| LordCristobal a întrebat:

Nu vi se pare că Rusia,rușii și Putin semăna cu Mordor și Sauron din Stapanul Inelelor?
Soldații ruși parca au apucături de orci, distrug, violează și jefuiesc totul în calea lor.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Nu degeaba li se zice orci. Sunt un popor de salbatici, mai civilizati sunt cocotierii decat hoarda putinista.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pacat de rasia lor. dita mai tara plina de alcolici si oameni care abia traiesc la pensie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De unde știi asta. Din propaganda de război din mass media? Și crezi că acesta este adevărul?

| LordCristobal explică (pentru sadrian46):

Păi cum domnu Sadrian, tu care stai in Cluj, oraș cu influente occidentale, tii cu rușii?
Masa media le înflorește de multe ori dar ce se întâmplă în Ucraina nu cred că e fake news, rușii fac macel și prăpăd acolo.
Acum nu știu dacă ți-au povestit bunicii tai dar străbunicii și bunicii mei mi-au zis că atunci când rușii au venit in tara prin 44 distrugeau tot în cale, luau mâncarea și animalele de săteni fara sa ii întrebe.Nu mai zic de alte obiecte prețioase că rusu îți vedea un ceas sau ceva de aur ți-l lua fara sa te întrebe iar daca comentai te ciuruia pe loc.Iar femeile se dădeau cu cenușă în cap sa nu fie violate de ruși.
Nu degeaba există și celebra zicala:"Davai ceas, davai palton"
Plus de asta sunt transmiuni in direct prin care poți vedea ce se întâmplă în Ucraina.

| sadrian46 a răspuns (pentru LordCristobal):

Păi cum domnu Sadrian, tu care stai in Cluj, oraș cu influente occidentale, tii cu rușii? Nu, în nici un caz.

| T0T a răspuns:

Mi se pare o generalizare tâmpită. Toți avem apucături sexuale și nu toți se lasă conduși de ele, indiferent de rasă, naționalitate. Violuri s-au întâmplat și se întâmplă oriunde. Orice om poate fi capabil de așa ceva atunci când i se oferă putere, posibilități. Un om care neagă astfel de posibilitate atunci când este împuternicit este un om ipocrit sau ignorant.

| halogen001 a răspuns:

Dreptatea e întotdeauna a celui puternic. O viețuitoare face orice pentru a supraviețui, pentru a strânge resurse și pentru a se înmulți. Un virus sau o bacterie nu întreabă omul dacă vrea să se îmbolnăvească. Îl mănâncă și așa apar bolile. Un om sau un lup nu întreabă o găină dacă vrea să fie mâncată. Un mincinos, un hot sau un tâlhar nu întreabă omul dacă vrea să fie înșelat, furat sau tâlhărit și asa apar războaiele care nu sunt altceva decât lupta viețuitoarei numită om pentru supraviețuire, resurse și înmulțire. Acest comportament e înscris în codul genetic al viețuitoarelor care nu sunt altceva decât niște robotei naturali care execută necondiționat programul de viețuitoare: adaptare la mediu, supraviețuire, strângere de resurse și înmulțire.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Așa se comportau și în al doilea război mondial. Poate autorul s-a inspirat de la comportamentul lor. Îl au în gene.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Copiii ii cruti oricât de sălbatic ai fi... Asta e în stare sa atace și Moldova, stat al UE nu cred pana nu vad. Nu sunt cu politica. Pace!

| minrest a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Moldova nu este in UE.