| elenababy a întrebat:

Nu vi se pare dubios ca un barbat sa stea toata ziua pe invisible pe mess? Sta sigur pe linkuri din astea de dating. Nu lucreaza, sta singur si are 35 de ani. Nu iese din casa decat sa-si plimbe cainele sau la cumparaturi, in rest doar acasa si netul. Credeti ca el cauta aventuri? Prietena mea a vorbit cu el si a chemat-o la el acasa ca sa se intalneasca.

7 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Nu, nu mi se pare dubios. nesanatos da. buna ca are bani sa se intretina, de net etc.
prietena ta a luat o teapa buna. daca e sa unem la indoiala moralitatea/ sanatatea lui mentala... ei bine aceas intrebare imi vine in minte si depse prietena ta (avand in vedere raspunsul tau la primul comentariu). ce fata serioasa si cu capul pe umeri ar merge la el acasa duca cateva discutii pe net. zici ca el afirma ca e singur desi era cu ea (aici e o cantradictie sau nu ai fost destul de explcita).
cautati pe altcineva. uitatil pe tipu' asta.
succes

| Tigeron a răspuns:

Posibil ca da, dar mai e posibil ca ar fi mai inchis in el. poate o fi un EMO mai batran laughing mai sti. daca chiar esti atat de curioasa intreaba-l pe mess sau fata in fata, dar eu zic ca-i mai bine pe mess si intreaba-l dc e singur pana la varsta asta, dc sta pe invisibile etc chesti din astea. P, S nu cred ca-i mai arde lui de aventuri la varsta asta!winking

| elenababy explică (pentru Tigeron):

Nu il poate intreba prietena mea pe mess pentru ca i-a dat ignore; singur zice ca n-a gasit persoana potrivita. Credem ca vrea aventuri pentru ca ea si-a facut un cont si el imediat a vizitat-o si a vorbit pe chat, i-a zis ca e singur n-are prietena, desi era cu ea. Ea a gresit ca s-a dus la el si intre ei s-a intamplat actul... si el nu accepta alte iesiri din casa in afara de cele pe care le-am spus mai sus. Cand ea i-a zis ca crede ca are pe altcineva el n-a mai vorbit cu ea, a tratat-o cu indiferenta. Mai crezi acum ca nu cauta aventuri?

| Tigeron a răspuns (pentru elenababy):

Mda... cauta aventuri clar! dar daca chiar ii plac aventurile as zice sa-i faci un cadou, cartea Aventurile lui Guliver! sau o fi un EMO in calduri! nu poti sti niceodata happy

Bine-bine aventuri, dar de ce nu are curajul sa spuna unei femei careia i-a spus ca vrea o relatie cu ea ca nu mai vrea sa fie impreuna sau sa nu-l mai caute atunci cand el dupa o luna si il cauta si ii spune tot ceea ce simte si ca mai vrea sa fie cu el intr-un email, alta posibilitate nevand pentru ca nu-i raspunde la telefon, sms, fata in fata nici atat... Normal ca ea saraca si-a calcat pe demnitate, orgoliu, s-a injosit pentru ca e indragostita cum n-a fost niciodata. Insa totusi atat indiferenta si lipsa de respect?

| Tigeron a răspuns (pentru elenababy):

O pveste incalcita! 1 happy deci eu cred ca tipu a vrut doar sa fie in pat cu ea si atat ori tipu planuieste sa faca o invazie de potarnichi spatiale! dar banuiesc ca varianta 1 happy iasi recomanda sa'l uite sunt multi tipi cu care ar putea fi! daca el si-a batut joc de ea asta nu inseamna ca toti vor face acelasi lucru!

Bineinteles ca nu toti vor sa-si bata joc, dar e greu in ziua de azi sa gasesti unul ca lumea, nici eu nu gasesc dar ea dupa ce a trecut prin experienta asta sigur va sufla si-n iaurtwinking