Baiete, de ce as tanjii dupa un morcovel, cand am un penis adevarat acasa?
Pastreaza-ti morcovelul daca ala te satisface pe tine, ca esti fata sau baiat nu mai are importanta, ca tot forumul vede cate minciuni spui pe aici.
Tânji*
Nu îi mai trimite pe alții să învețe cum să scrie când nici tu nu ai o gramatică impecabilă.
Poate că ai tu un penis adevărat acasă, dar se vede că nu s-a mai atins de foarte multă vreme de tine.Cred şi eu că după ce vine seara de la muncă şi îți aude gura aia spurcată,i se culcă definitiv până a doua zi când o ia de la capăt.
Câte minciuni spun pe aici? Mi-am pus masculin la profil,atât,datele de pe contul ăsta sunt cu țintă spre cineva,în rest, nu prea se uită nimeni acolo, numai tu te uiți, altora cărora le răspund nu le pasă, iar cei cu care am eu treabă pe aici ştiu cine sunt.
Deci, recunosti ca esti troll cu multe conturi, aasa-i?
Nu-mi duce mie grija baitel, vezi-ti de minciunile cu care te-ai facut de ras si fa-te mic, disparand in ceata!
Nu doare.
îți zic sincer.
am 5 găuri într-o ureche, 4 mi le am făcut singura acasă.
nu am. simțit nimic da nimic.
după era nasol, 3 zile sa nu te mint, si acum am
5 într-o ureche 2 in alta
Îmi place inițiativa.Adu şi tu un strop de fericire în viața bietei canguroaice obosite şi scofâlcite.
Nu sunt femeie dar pare foarte dureros.
Nu poti sa incerci.
Ba da.Am detestat dintotdeauna tradiția asta tâmpită.Eu am traume cu cerceii de când eram mică. Aveam nişte căcați de cercei în formă de parabolice,iar la grădiniță, educatoarele când îmi dădeau bluza jos, niciodată nu aveau grijă, erau foarte brutale, trăgeau brusc şi mereu trebuia să am grijă să nu-mi smulgă naibii urechile.În primele dăți chiar am pățit să mi se agațe bluza de ei.Mi-au şi făcut răni.
Ma sochezi
"Eu am traume cu cerceii de când eram mică"
asadar esti fata/femeie cum spui declari in fraza d emai sus, data de ce ai declarat la profil, ca esti barbat.
https://www.tpu.ro/utilizator/acanaz
Nu a zis niciodata ca e baiat
Uita-te la profil: scrie clar MASCULIN si asta inseamna : baitel, baiat sau barbat.
https://www.tpu.ro/utilizator/acanaz
Pare acelasi utilizator cu doua conturi. Uită ce declară.
Cred ca toata lumea bifeaza casutele alea la plesneala
Doar pare, nu suntem.
De ce? Pentru că avem amândoi Albastru în nick? Ia-te de mână cu Habudabi.Sunteți la fel de deştepți amândoi.
Corect. Atfel nu eram pe-aici.
Altfel.
Doar prostii si mincinosii bifeaza la plesneala
Iei prea tare in serios un site asa stupid.
Nu e chiar asa profund si e chiar nesanatos sa confunzi atat de tare viata reala cu un site de anonimi virtuali incat sa crezi ca o bifa aiurea spune ceva despre persona ta
Pai dupa logica asta inseamna ca raspunsurile tale si toate fazele aiurea pe care le-ai facut pe aici te definesc total...
Si nu iti fac cea mai buna imagine sa stii
Oamenii intra sa puna intrebari nu sa isi construiasca viata aici ca sa conteze toate prostiile de bife din setari
Acum imi scrii dupa toate conturile?
iceheart123 întreabă: