Salut! Mie unul nu, este o zi frumoasă în care primavăra îşi face intrarea şi mărţişoarele sunt simbolurile, iubirii şi sănătăţii. Nu-i nimic rău în asta.
O seară bună!
Hai,ca m-am razgandit, acum mi se pare o zi minunata.
Mă bucur, ai stat degeaba la ore? Oricum faină zi. Pace ţie!
Nu mi se pare.Ii sarbatorirea venirii primaverii.Mi se pare ca tu esti genu mai mult de rockerita si poate de aia nu-ti plac chestile mai de fetite
Normal că-i o prostie.Nu au nici un rost,sunt de prisos,flori efemere(sau plastice,că aşa-i la modă acum,numai esteticul contează,nu şi perisabilitatea sufletului neîngrijit de lacrimi picante,lacrimi dulci, lacrimi de smoală), mărţişoare naşpa, bazaconii inutile.În fine, să moară toţi cei care dăruiesc mâine mărţişoare şi flori femeilor.Nu,glumeam,să moară toată lumea...asta a fost una din ultimele dorinţe ale lui Cioran. Odihnească-se-n pace.
Personal, nu vad nimic in toata chestia asta; totul nu-i decat o obligatie, sa scoti ochii altuia cu o tona de martisoare pe care dai o gramada de bani, cu care as putea foarte bine sa ma scot cu o comanda buna de carti, sau sa-i strang pentru concertul ala...pana acum, in anii trecuti, m-am conformat, anul asta, insa, nu!
e dragut sa primesti o mica (cat de mica) atentie desi nu asa arati ce simti (in cazul asta, daca mai simti ceva...), dar nu din obligatie, si asta-i valabil si pentru 8 martie, 14 si 24 februarie
Nu au nici un rost
omul a facut sarbatoare din 1 martie
tot omul o poate elimina
desi... este o zi frumoasa
Nu mi se par nici martisoarele bazaconii, dar nici ziua de 1 martie in sine. E o alta zi in care ar trebui sa ne aratam aprecierea si iubirea fata de cel de langa noi, si-n plus, hei, e poarta catre primavara!
1 martie prima zi de primavara, este frumos sa "sarbatorim" primavara prin daruirea martisoarelor o zi de primavara frumoasa sa ai!
Mie unu mi se pare o prostie... in afara de Craciun, Paste si Sfinti nu stiu care este rostu lor... daca dai o floare cel mai normal e sa o dai tu din intentie, placere sau dorinta de a oferi la un moment dat, nu din obligatie sau ca ar fi o sarbatoare...
Corect,daca "o cumperi" macar o faci cu ceva mult mai valoros din punct de vedere pecuniar vorbind, si cat se poate de rar ca sa nu ii creasca pretu'
anonim_4396 întreabă:
georgeagaboroaie întreabă: