anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vi se pare păcat că oamenii nu-şi pot schimba problemele între ei? Toţi par să ştie exact cum le-ar repara pe ale celorlalți.

7 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Trist

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E bine ca putem schimba oameniiwinking

| darrio2007 a răspuns:

Doar par. Nu că le si pot repara.

| LaviniuA a răspuns:

Asa pare. Ar fi interesant ce s-ar intampla daca chiar ne-am schimba problemele intre noi. Poate unii chiar si-ar pune in practica propriile sfaturi si ar fi fatal laughing Sau poate altii ar rezolva problemele, cine stie.

Eu zic ca totusi fiecare ar trebui sa incerce sa-si rezolve propriile probleme. Se castiga multa intelepciune in tot procesul asta, prin care trece persoana.

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU!
De ce sa preiau eu probleme unui om indolent sau prost si sa ma lupt cu ele, cand fiecare decide sa traiasca dupa cum vrea si-l duce capul?
Platesti pentru alegerile si deciziile tale!
cand nu te ajuta mintea ca nu esti prea inteligent, apelezi la altii care sunt mai inteligenti si iti pot da sfaturi ajutatoare. Aici intra si medicii, unde mergi ca sa te consulte si sa-ti dea un diagonstic corect, spunandu-ti clar ce ai facut rau in trecut si ce trebuie sa elimini din mancarea sau viata ta, ca sa te insanatosesti.

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu cred ca fiecare au probleme diferite in viata. Problemele unora pot fi percepute de altii ca fiind usor de rezolvat, din doua motive:

1. Nu au avut de a face cu ele, dar ei privind problema in mod detasat si obiectiv, pot gasi solutii foarte usor. Ceea ce e foarte greu pentru cei care chiar se confrunta cu acele probleme, pentru ca ei le pot privi doar subiectiv plini de tot felul de sentimente care le optureaza gandirea.

2. Au avut de a face cu ele sau chiar daca nu au avut, ei deja stiu logic, cum sa le rezolve, din auzite de pe la alte cunostinte.

In concluzie, problema nu e la acei oameni care stiu sa repare problemele celorlalti. Problema e la acei oameni care din orgoliu, nu vor sa accepte rezolvarea de la altii care vad problema in mod obiectiv. E doar o chestiune de orgoliu, nimic mai mult.