Asta ziceam și eu. Sunt sătulă de reclamele la pariuri ca de mere acre. Sunt pretutindeni.
Ba da -_- eu am colegi de munca care baga sume mari la asa ceva in pauza mereu se lauda cine cu cine a pus si eu doar ma uit si ascult si rămân înghețat pe loc ca au si copii famili acasa si ei baga bani in rahaturile alea -_-
In loc sași ia familia si sai scoată in parc sale ia ceva frumos si ceva bun la copii lor la soțile lor ei da bani pe pariuri sportive si baga sume mari nu asa
Pentru ca statul primeste impozit gros de la cazinouri. E vorba de niste milioane de euro, poate sute de milioane de euro, cine nu ar vrea sa primeasca banii astia nefacand nimic? E pactul dintre jocurile de noroc si stat, privatul da statului niste malai, ii doare in 14 pe ei ca sunt oameni care ajung pe strazi, care se sinucid ca au datorii pe la camatari, ca familia lor sufera, e vorba de business, pana la urma doar daca esti slab cedezi si bagi la pacanele, nu te obliga sa bagi, doar se promoveaza agresiv dar in continuare decizia e tot la tine daca bagi sau nu, doar oamenii needucati financiar care cred ca se pot imbogati peste noapte nemuncind sunt clientii fideli iar Romania e tara cu cele mai multe cazinouri pe metru patrat, impreuna cu shaormeriile, frizeriile, bisericiile si farmaciile, astea-s simboluri romanesti. A facut Mircea Bravo o campanie de interzicere a reclamelor la jocurile de noroc dar sigur nu va face mare fas, a strans ceva semnaturi, statul si cazinourile fac blat, succes in a strica alianta asta cand e vorba de bani grei.
Am uitat sa specific ca e acelasi scenariu ca la tigari, degeaba se fac campanii anti-fumat, e doar marketing in spatele lor, statul incaseaza si de acolo niste bistari 'cinstiti', fac ei cu bolta pe populatie, d-aia nu mai dorm ei noaptea ca mor oameni sau sufera din cauza asta, oamenii de rand intotdeauna au reprezentat doar niste cifre la numar, niste hartii sunt mult mai importante decat oamenii.
Ba da, mi se pare înfricoșător, și că tot veni vorba, nu știu ce valoare legală are petiția asta, dar nu durează mai mult de câteva secunde să o semnați: farapacanele.ro
S-a incercat o lege, au nenorocito in parlament. Sunt prea multi bani in joc pentru o astfel de lege.
E destul de rau situatia asta. După mine aș interzice reclamele la asa ceva