| sunny a întrebat:

Nu vi se pare scirbos sexul oral?

15 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Ba da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea depinde... te inteleg, dar daca il iubesti mult si va leaga o poveste de dragoste de mult timp, cred ca poate fi incercat candva. Daca este doar o prietenie fara vreun rezultat imediat (logodna...etc.) nu trebuie sa o faci daca ti-e scarba. Cand si daca, vei fi pregatita, o s-o faci. Daca nu, nu! Nimic si nimeni nu te poate convinge daca tu nu vrei. happy

| Silvia a răspuns:

Pai...nu am facut pana acum, deci nu am cum sa stiu. Dar, intraevar, dupa teorie pare scarbosbig grin

| danutza a răspuns:

Oare o fi thinking

| mariutza a răspuns:

Ba da

| Cryssy a răspuns:

Posibil..nu am incercat laughing...

| fabiola a răspuns:

Daca vb generalitati iti pot spune ca si sarutul pasional poate fi scarbos!

| psiholoaga a răspuns:

Nu. Stii ca organele genitale (curate) au mai putini microbi decat avem in gura?laughing Eu as zice ca el ar fi mai indreptatit sa ii fie scarba ca pui gura plina de microbi pe penisul lui. E doar vorba de niste prejudecati; medical, nu are de ce sa fie un act scarbos, daca respectati niste norme minime de igiena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, de ce?

| bluerose a răspuns:

In dragoste nu e nimic scarbos, dar nu trebuie sa faci ceva de care ti-e scarba.

| andreea_7415 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun poate nu ai facut sex niciodata si nu sti cum este dar ce pot spune este ca este placut caci daca in toata viata nu o sa faci sex te poti inbolnavi nu este un zvon e adevarat

sorry daca nu te ajuta cu nimicbig grin

| lia a răspuns:

Scarbos? Scarbos este atunci cand il faci din prima seara la un necunoscut. Daca esti cu un baiat de mult timp, si tii la el, nu cred ca-i scarboshappy

| florinel_8849 a răspuns:

Este interesant pentru partea barbateasca si sursa de venit pentru partea feminina (se stiu ele )

| rebelutza4u a răspuns:

Nu am deunde sa stiu nu am incercat.

| daniDeeDee a răspuns:

Imi place la nebunie sa-i fac prietenei mele! bine...precizez:este f curata si ingrijita! happy

Întrebări similare