Mda...sunt de acord,nu stiu de ce toata lumea (ei. aproape toata lumea) le plac chestia asta, din cate am auzit, ste un serial cu povesti de d.r.a.g.o.s.t.e. bleah...
Da e o mare porcarie. urasc cand dau pe pro si vad timpiti aia.mai degraba ar da orice altceva in locul serialului.stiri sau film orice numa sa nu l mai vad, chiar si pentru cateva secunde, ca ma scoate din sarite.
Detest serialu ala e o tampenie nici nu vreau sa ma uit de ce toti sunt inebuniti
Am vazut foarte multi tineri obsedati de serialul asta si am dat si eu o data in viata pe ProTV, cel mai ratat post TV din Romania dupa mine, la un meci de fotbal nu te poti uita linistit pentru ca au niste comentatori extraordinari...de prosti.Si sa revin,m-am uitat si eu putin,nimic interesant,am vazut ca e romanesc si am dat de pe ProTV,sa nu le fac prea multa audienta rahatilor astora obsedati de audienta.E o mare porcarie, mai ales ca e si romanesc, filmele astea noi facute de romani doar 1% din ele sunt decente de vazut, filmul asta face parte din restul categoriei de 99%. Romanii cand fac un film e ori copiat de la cineva si realizat prost in majoritatea cazurilor, ori fac ei ceva si iese cea mai mare tampenie posibila.Si sper sa nu dau prea curand din nou pe ProTV,cine e interesat de tampenii ca pariu cu viata,iubiri secrete,narcisa salabatica,romanii au talent(aici am zis prima data ca e o emisiune putin mai normala dar cand am vazut cine e in juriu,iti vine sa vomiti tot ce ai mancat intreaga zi,numai nulitati ce isi dau cu parerea despre ceva).In concluzie nu recomand filmele de pe ProTV, inclusiv pariu cu viata, cine vrea sa isi piarda timpul cu asta nu are decat.
Categoric.....in primul rand as vrea sa accentuez stupiditatea personajelor, dar cel mai mult ma enerveaza ca (mai ales adolescentii) dupa noapte se mai trezeste cate unu cat de tare este piesa (de exemplu wicked game) si ca ce versuri emotionante are, dar de fapt ei nici nu aveau habar ca piesa exista pana acum dar cel mai mult ma enerveaza ca nici macar nu se ostenesc sa asculte pisa originila ca cica cover-u este mai bun si cantat cu mai multa emotie...
Deci, actori joaca in ultimul hal, eu cand eram la gradinita spuneam o poezie mai cu talent decat ratatii aia. Cantecele sunt copiate, serialul e copiat dupa glee. Si Sore are fata de tampon!
Justme_4290 sa stii ca nu e corect ce ai facut pentru ca unora le place, daca asta e parerea ta tineti-o acasa! Si voi care i-ati dat dreptate poate ca este intre voi unul caruia ii place numai ca a zis asta de ochii lumii. RUSINE!
Ba da si mie mi se pare o tampenie mare! e de rahat serialu in clasa mea mai toti sunt inebuniti de serialu asta si ma intreaba daca ma uit la pariu cu viata zic nu si imediat fac fete delea socate gen nu te uiti doamne
Serialul asta este o mizerie infecta, este exact ceea ce clovnul ala de Justin Bieber promoveaza in America.De fapt nu promoveaza absolut nimic, ci doar povesti de dragoste stupide si nimic altceva.
O alternativa perfecta pentru un serial de calitate romanesc ramane 17-O poveste despre destin, de altfel cel mai bun serial autohton din zilele noastre care are un mesaj si un continut net superior multor productii romanesti.
Ba da si mai rau e ca sunt peste tot. Lala girls, lala boys, lala songs, lala concert, lala căcat :@. Nu ii suport.
Serialul asta e o porcarie ordinara.
Nu il sufar. Am vazut acum in jur de o luna un top pe music channel si prostii astia au luat locul 1 si Gangnam style locul 2. Era sa fac spume la gura de nervi.
E o mizerie comerciala. Asta-i serial? Asta-i muzica? Melodii copiate, 0, 000...01% sanse de a exista un cantec original.
Niste handicapati ajunsi vedete peste noapte, si fanii sunt 99% copii de 6-12 ani si 1% fete de 13-16 ani.
Mai bine m-as uita cum canta Claudia Catarig decat sa aud cum urla niste afoni.
anonim_4396 întreabă: