Mai bifează unele răspunsuri cu eronat dar nu, Violleta2022 bifa toate răspunsurile care o contraziceau cu nefolositor și eronat
Pare un user inteligent dar cam răutăcios, ușor arogant! Violeta nu e deloc Smart asta ar face diferența!
Mi puțin milă de ea parca, dar prea rea este! Mă mir cum de și-a făcut treaba admina! Are comportament fascist cu copiii!
Nu mi se pare nici rautacioasa, nici aroganta. Au fost cazuri in care am fost de acord cu ea si cazuri in care ne-am contrazis. Atunci cand nu am cazut de acord, nu mi-a dat niciodata senzatia ca nu-mi accepta argumentele, gen "sa-si ia jucariile si sa plece acasa". Mi se pare o tipa cu care se poate discuta si cu care te poti intelege.
Daca tu spui. Pe Violeta nu cred că o întrece nimeni la răutate și mai zice că are copii și ea îi urăște! Sunt uimit că a primit ban, avertizare pe TPU! Poate copiii ei nu o iubesc și de aia se comporta așa cu copiii de pe TPU.
Eu nu vorbeam de Violeta. Ea m-a blocat cu mai multi ani in urma si de atunci nu am mai interactionat cu ea in nici un fel.