| Invictusman2025 a întrebat:

Nu vi se pare userul LaSteauaCareaRasarit că seamăna puțin cu Violeta?

13 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu, chiar mi se pare că nu lasă răspunsuri ca ea.

| LisaJulie a răspuns:

Mai bifează unele răspunsuri cu eronat dar nu, Violleta2022 bifa toate răspunsurile care o contraziceau cu nefolositor și eronat

| Invictusman2025 explică (pentru LisaJulie):

Ea mereu are dreptate, deține adevărul suprem.

| Kufu95 a răspuns (pentru LisaJulie):

Exact, uite o altă diferență și te mai și bloca.

| LisaJulie a răspuns (pentru Kufu95):

Dar am văzut ca Violleta2022 nu mai răspunde deloc la întrebări deși poți răspunde la 5 întrebări pe zi și dacă ești utilizator avertizat! Și scrie la ea la profil,, It's time for a change"

| Solane a răspuns:

Nici pe departe.

| wildthing a răspuns:

Nu, nu mi se pare deloc.

| Invictusman2025 explică (pentru wildthing):

Pare un user inteligent dar cam răutăcios, ușor arogant! Violeta nu e deloc Smart asta ar face diferența!

| Invictusman2025 explică (pentru LisaJulie):

Mi puțin milă de ea parca, dar prea rea este! Mă mir cum de și-a făcut treaba admina! Are comportament fascist cu copiii!

| wildthing a răspuns (pentru Invictusman2025):

Nu mi se pare nici rautacioasa, nici aroganta. Au fost cazuri in care am fost de acord cu ea si cazuri in care ne-am contrazis. Atunci cand nu am cazut de acord, nu mi-a dat niciodata senzatia ca nu-mi accepta argumentele, gen "sa-si ia jucariile si sa plece acasa". Mi se pare o tipa cu care se poate discuta si cu care te poti intelege.

Daca tu spui. Pe Violeta nu cred că o întrece nimeni la răutate și mai zice că are copii și ea îi urăște! Sunt uimit că a primit ban, avertizare pe TPU! Poate copiii ei nu o iubesc și de aia se comporta așa cu copiii de pe TPU.

| wildthing a răspuns (pentru Invictusman2025):

Eu nu vorbeam de Violeta. Ea m-a blocat cu mai multi ani in urma si de atunci nu am mai interactionat cu ea in nici un fel.

Am înțeles