| EUSIATIT a întrebat:

Nu vreau sa fiu rautacioasa dar. dragii mei "nu va uimesc aceste fetite de 13 14 ani cu intrebarile lor despre sex sarut etc chiar nu au altceva sa intrebe. ceva pentru virsta lor. voi ce aparere aveti .nu le p[reocupa deci acest subiect ]

Răspuns Câştigător
| cristi27 a răspuns:

Ai foarte mare dreptate, altele la 12 ani inca se joaca coarda afara sau cu papusile in casa, iar cele care intra pe site pun intrebari f stupide pentru varsta lor, din categoria asta mai fac parte si baieteii de 12-13 ani care ne intreaba tot aici pe site daca e prea mic sau prea mare organul lor genital...

23 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu la 13 ani ma furisam sa prind la televizor Sex cu Nadine. Acum, la varsta asta, se face sex cu astfel de persoane. Ba chiar, ce retardat iese ca eram din comparatia asta.

cami
| cami a răspuns:

@EUSIATIT, de ce esti rau... happy. Tu ai uitat cum erai la 12 ani?
Eu imi aduc aminte de cls a 6`a, cand profa de biologie ne-a oferit ora ei pentru a vb dsp asa ceva. intrebari+raspunsuri
"Ce e aia?" "Dar ce se intampla cand?" "Oare daca fac asa?" "Dar daca nu se intampla asa si?"
iti dai seama... curiozitatea varstei. Si stiu ca o aveam pe una in clasa, care era mai "umblata" -fata avea gagic dintr-a 3`a.
Si cand punea tipa o intrebare... Toate ciuleam urechile laughing
deci...cu totii am fost asa. Ce tu te-ai nascut invatat? Ai stiut de la bun inceput ce-i aia si ailalta?
Important este sa fie bine informate!

| SweetCandy a răspuns:

Nu e rau k se informeaza, dar in locul lor as da un search p google...decat sa pun aici intrebari de dragul de a punestraight face

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu ma mai uimesc. Am vazut prea multe si am auzit prea multe ca sa ma mai uimeasca.

| BUBULINA a răspuns:

@Legiuitoarea Se apropie cu pași repezi spre adolescență, trebuie și ele să se informeze

pentru ce sa se informeze?
eu la varsta aia imi vedeam de carte nu de sex

sunt de acord cu intrebari cum pune micuta delia

dar sincer vai de generatia care urmeaza sad

acum in sc.primara si liceu se vb nu mai de sex, prezervative, cum sa slabeasca la varste fragede, emo, profesori sunt inujurai...

| BUBULINA a răspuns:

@ ade la varsta aia ma jucam cu PAPUSILE :O
ce sa inteleg?

| alexdop21 a răspuns:

Hai ca ele sunt doar curioase, dar ce ne facem cu imprimanta aia ca ma obsedeaza! deci nu o mai suport sa mor eu! Imi vine sa sparg site-ul asta daca as stii cum tongue si sa o elimin eu cu mana mea.

| mami a răspuns:

NU, NU ma uimesc deloc si stii de ce?
parintzii considera odraslele inca prea mici pentru explicatzii, nu isi dau seama ca unui copil ii este rusine sa intrebe parintele, in schimb parintele trebuie cu mult tact si grija sa explice copilului ce il asteapta in viata.
eu am introdus aceste intrebari si raspunsuri la copii mei de la varsta de 8-9 ani si asta multzumita parintzilor mei care nu s-au ferit sa imi dea lamuriri si explicatzii la randul meu cand mi-era rusine sa vb cu ei despre tot ce este legat de viata de dupa 10 ani

| sorin a răspuns:

Noua generatie.

| cioko19 a răspuns:

Hai sa fim seriosi.generatia asta este alta. cele de 11, 12 ani deja vor sa afle cum e sa faci sex si chestii de genul.
Da-o-n colo de treaba.oh go on
Ar trebuii sa le intereseze alte lucruri.

| Casiana a răspuns:

Am 20 de ani si ai dreptate... Waw, asa eram si eu la varsta lor?

| Jonsdottir a răspuns:

Mdea laughing sper sa nu ajung asa happy
deci da, si mie mi se face rau cand le aud :-& dar asta e si le suportam, eu stiam ca suntem oameni nu animale ca sa nu acceptam ceva tongue
lasa-le sa intrebe ce vor straight face parca asta era scopul site-ului, nu?
dap, si laughing joaca cu papusile nu functioneaza la mine tongue chiar daca am 11 ani tongue
trebuie sa se informeze fetele nahhee hee am si eu cateva intrebari dar cred ca e mai bine sa le adresez parintilor nu strainilor, pe un sitewinking

| fzcsm a răspuns:

Bai fratilor, treziti-va la 14 ani trebuie sa fii foarte informat/a in toate domeniile, deci ce va tot ofitcati atat.

| emy a răspuns:

Poate ca vor sa stie cum sa procedeze in viitor.

| cutie a răspuns:

laughingrolling on the floorm-ai spart! Ai dreptate le zicem de asta cand se vor casatoriilaughingdaca le place de un baiat la prima intalnire una pe picior la a doua intalnire un pupat iar la a treia intalnire un pumn in fatalaughingCe altceva fac?rolling on the floor

| kitty_8919 a răspuns:

Trebuie sa le intelgem gandindu-ne ca asa am fost si noi candva.

| wannabe a răspuns:

Eu ma amuz cand aud "cum sa cuceresc o fata de 10 ani?" rolling on the floor

| kenzo a răspuns:

Eu rad incontinu ce intrebari pun pustoaicele astea. si ma intreb asa naivi eram si noi cand eram mici :-s

| ioana_9748 a răspuns:

Stati linistiti ca maine, poimane intreaba alea de 10 ani si alea de 12 13 au experienta in viata sexuala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm...cred ca acest site este o sa zicem"eliberare" a lor.
Nu au cu cine sa vorbeasca despre aceste treburi...la scoala nu, cu parintii nu, cu prietenele lor...cred ca se rusineaza...si toate vin aici si isi zic ofullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Se apropie cu pași repezi spre adolescență, trebuie și ele să se informeze.
Pun întrebări de te încuie, nu alta.
A te informa nu este o problemă, când faci o prostie atunci este grav.
Comunicarea trebuie să fie la cote maxime.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata sexuala o incepi cind iti cere organismul.Cit despre alte subiecte care ar trebui sa le intereseze, ma abtin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate fetele de la varsta acea nu se mai joaca cu papusi