| ĐoarUnPunctuleţ a întrebat:

Nu vreti sa schimbam TPU, nu vreti sa fie la fel cum a fost? ma rog nu chiar la fel dar sa schimbam putin, adica sa numai punem intrebari stupide, sa numai dam raspunsuri idioate, si de ce trebuie sa punem intotdeauna la sfarsit sau la inceput cuvantul "funda"?, am observat ca s-a schimbat putin TPU in bine, numai sunt atatea intrebari stupide, si asta ma bucura, dar daca nu ar fi aproape deloc?[pentru ca nu se poate sa nu fie deloc, se gaseste unu`oh go on], hai sa schimbam TPU!big grin

Răspuns Câştigător
| CrazyLife a răspuns:

Auzi. kazimirsisotia cu ce drept o injuri ea s-a spus parerea u o ai pe a ta ea o sa o aiba pe a ei dar multi u parerea ei deci bine taci si nu mai injura tuu ca nu ai nici un drept sa in juri si uitate la tine ce ai scris nu la ea asa ca paa:*(ps si eu sunt de parere cu lollopop)

3 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

@KazimirSiSotia, nu mai este corect nici sa iti spui parerea?

thinking dar la cat s-a schimbat tpu.nu e de mirarehappy sper sa citesti opinia mea despre atitudinea ta fata de noi, userii TPU!

| ĐoarUnPunctuleţ explică:

KazimirSiSotia tu, copil, tampit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi copile tu citisi ce ai scris? e cea mai mare idiotenie pe care am auzit`o. copil looser retardat