| PsyhoChild a întrebat:

Numai eu cred ca ar trebui aplicată tortura asupra criminalului din Caracal?
Au trecut deja 5 zile și nu se știe dacă fata este în viața sau nu. Ucigașul nu vrea să spună unde a ascuns corpul său dacă a dat-o la proxeneți. În aceste măsuri ar trebui torturat nu supus la detectoare de minciuni sau băgat în pușcărie(încă). Stiu ca aceste metode sunt barbare dar altcumva nu se mai poate. Cine știe unde zace fata sau în ce țară sau continent se află acum. Mă simt foarte prost mai ales după ce au afișat public convorbirea telefonica.

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acolo e o nebuie tipic romaneasca,nu prea se stie nimic, ieri am vazut ca sa implicat si vrajitoarele, astia imediat au cautat prin toate casele, misto, foarte culta tara, poate fatuca aia e in Germania si astia o cauta in caracal, sa vina analizele de adn sa stim ale cui sunt oasele, am auzit inregistrarea ce sa spun ti scarba de o asemenea tara

https://www.youtube.com/watch?v=1UgLKYB68XU

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Crezi ca e servit cu cafea, si intrebat frumos?
N-ai idee ce se intampla in sediile politiei. De ce crezi ca s-au sinucis atatia criminali celebri (in Romania)?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Degeaba ne dam toti cu parerea acum... ca nu schimba nimic. Cei care comenteaza aici sunt cumva sefi de stat, au functii politice inalte si pot sa schimbe ceva? Nu... nu cred. Asa ca e degeaba happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Apai cam toti merg dupã principiul asta, lasã ca schimba ãlalalt ceva laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu chiar. Mai bine zis, principiul ca nu se poate schimba (momentan).

| Freya1 a răspuns:

Tot o dam cu o fi o păți.El le-a omorat si a recunoscut asta probabil din cauza presiunilor poliției si a psihicului lui, da după cel mai probabil a intervenit avocatul ce i-a spus că dacă nu este cadavru nu exista crima asa ca nu poate sa ii faca mare lucru si acum trage de timp pana probabil corpurile alea se vor descompune sau vor dispărea de tot si poate scapa, iar daca nu macar mai are un timp în libertate.
Nu suntem in filmele americane, si oricât ar costa fetele alea la produs nu cred ca un clan interlop de la noi si-ar riscă o întreagă "afacere"pentru niște copile pe care mai devreme sau mai tarziu cineva le va găsi sau vedea pe unde le vand ei.
El probabil se cunoaste cu nu stiu ce interlopi de pe nu stiu unde pentru ca mergea la prostituate fiind obsedat sexual, iar pe fetele astea le lua pentru ca sunt tinere si stie ca de asa ceva el la varsta lui greu va avea parte sau pentru ca si-a descoperit o plăcere sadică de a chinuiți femei fiind frustrat ca a fost respins constant.
El trebuie supus directorului de minciuni, iar directorul ala de minciuni luat in considerare pentru ca la noi multe nu se iau in considerare si mai bine lăsăm criminalul liber decat sa ne arătăm de orce informatie. Daca nu recunoaște poate sa încerce si cu hipnoză sau cum ai zis tu chiar tortura si va ceda.In capul lui este ca daca nu se află unde sunt va avea pedeapsă mai mică ce se mai îmbunătățește pentru ca are o varsta si scapa cu pușcărie de furt de pâine.
Stiu ca sunt multe ce nu se leagă, stiu ca sunt multe ce ne fac sa credem ca le-a vândut dar sa fim seriosi.Ce clan interlop isi riscă afacerile cu un bosorog de 65 de ani dubios ce sta intr-o baracă plina cu fier vechi si are moaca de obsedat? Au ei gigolo lor ce vrajasc fete, le combină, le fac sa prindă incredere si le duc de buna voie fara sa se chinuie sau complice.

| OldSoul a răspuns:

Eu unul l-as pune in fata detectorului de minciuni, bine legat.
Pun intrebarea, daca nu raspunde, sau daca minte, cu cutitul din mana, pac un buzunar in el.
Si tot asa pana-l ucid.
Eventual, ii mai torn ceva pe rani, asa sa-i mareasca durerea, sa trag de timp cum face si el.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce revolvi daca il torturezi sau omori? Fata e deja moarta sau pe altundeva cum spui tu, dar asta inseamna ca acel om de 66 de ani nu stie. Dacã mai existã si alte persoane. Sigur el nu stie, asta Dupa parerea mea.

Plus prin aceste metode barbare arãtam iar ca suntem incompetenti din punct de vedere al justitiei, din cate am inteles ãla a purtat politistii peste tot, trebuiau sa-si dea seama daca minte omul acela sau sa-l incolteasca prin metode psihologice.

Asta e si scopul sa stârneasca publicul emotional, sa il atingã si sa-si urmareasca propriul interes al lor dpdv jurnalistic. Chiar daca se exagereaza.
Te simti prost pentru ca te uiti si te atinge emotional, dar nu te gândesti ca aproape in fiecare minut se petrec astfel de chestii global. Nu e mare chestie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toată drama asta pentru o singura fata..nu știu dacă e de ras sau de plâns.Sincer,ma întreb cum va functioneaza creierele.De fapt nu "cum", ci "dacă" va functioneaza.
Compasiunea voastra se activează doar când faptele ies la lumina.Cui îi pasa de milioanele de copii care mor anual de foame? De miile de copii abuzați,numai in UE? De copiii fără acces la curent, apa potabilă etc, etc? Cui îi pasa de statistici? Cat timp nu apar la televizor, in ziare, cât timp nu se fac proteste, ce importanta mai au?
O fata mutilata care apare pe toate posturile de știri straneste mila unei tari întregi.Milioanele de decese? Pf.Au același impact ca povestea monstrului din loch ness.
Va invidiez, intr-un fel.Eu n-as putea avea o empatie selectiva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt singurul care chiar nu a auzit in detalii despre stire? Decat ceva head-linuri despre o crima din Caracal.
Si Chiar nu-mi pasa? Daca era vorba de zeci, sute de crime hai ca imi atragea atentia.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai să ignorăm că o fetiță a fost violată de un moș libidinos în mod repetat, batută, legată cu sârmă ghimpată parcă și probabil ucisă în timp ce a sunat la 112 de 3 ori și au fost nevoie de 10 mii de ani lumină ca politia sa intervina si sa rezolve o situatie mult mai banala decat pare la prima vedere si sa plangem toti ca mor oameni în Africa sau ca sunt copii în UE abuzați.

Înțeleg unde bați și ai dreptate în general, dar nu în cazul ăsta și nu tu în special. Intelegi ce zic? Ca sunt prea obosit sa formulez mai bine.
Te referi la statistici stupide ca sa para ca "saracii copii ai lumii" nu se compara cu una singura, cand de fapt pe tine te doare in cot și de tipa asta și de orice alt copil mort de foame sau abuzat din lume. Tu n-ai putea avea empatie deloc, nu empatie selectiva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu sa ignoram, sa nu exageram.Prioritatile rămân aceleași, in ciuda unui eveniment apărut brusc in prim-plan care le șterge pe toate celelalte.
Da, dar eu nici nu susțin ca îmi pasa.Nu ma gândesc cum ar putea fi torturat tipul ăla si nu comentez despre incompetenta polițiștilor când nu cunosc(si nici ei)desfășurarea exactă a lucrurilor. Daca altii o fac si manifesta compasiune față de fata asta, bravo lor.Dar la fel de bine ar putea s-o facă față de orice alt copil abuzat, chinuit din lume.Ar trebui s-o facă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Da exact, alo m-a violat sechestrat si vrea sa ma omoare e la fel de banal ca si cum ai suna la 112 sa spui ca mii sau furat niste gãini.

Avand in vedere ca Politia din Caracal trebuie sa aibã acelasi nivel de pregatire ca la fortele speciale din FBI. ca ai tu bani din buzunarul tau se presupune sa tii si platesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că mai bine ar începe tortura cu voi toți care aveți ideile astea

| Jus7t a răspuns:

E un copy paste la ceva ce mi s-a părut interesant :

"EU STIU CARE ESTE PLANUL RAUFACATORILOR SI VA ROG SA DISTRIBUITI MAI DEPARTE!

1. Gheorghe Dinca este MOMEALA politistilor. El a fost pus de capul mafiei care a facut acest plan pentru a captura fetele pentru PROXENETISM. Se spune ca Gheorghe Dinca a detinut terenuri de 10.000 de metrii patrati de pamant, si ca acesta are o avere aproximativ destul de mare in bani. [Bani primiti de la Capul celui ce a facut acest plan].

Haideti sa numim pe proxenetul "sef" - Proxenetul X.

2. Complicii sunt prietenii lui Gheorghe Dinca. Cel care muncea in curtea acestuia, cel cu masina Kangoo, cei 2 prietenii pe care il vizitau la ordinea zilei si FIUL SAU. ACESTIA SUNT SUSPECTII PRINCIPALI.

3. FETELE AU FOST TRANSPORTATE CU MASINA KANGOO CATRE CEI 3 SUSPECTI POSIBILI! [1 DIN CEI 3, CEA MAI MARE PROBABILITATE LA FIUL LUI GHEORGHE DINCA].

4. Un pasaport dureaza 15 zile lucratoare, in cazul cererilor privind eliberarea pasapoartelor simple electronice depuse in tara! DE ACEEA SE TRAGE DE TIMP! Gheorghe Dinca este MOMEALA pentru a trage de timp pana la ELIBERAREA PASAPORTULUI! Si de aici CONCLUDEM CA CELE 2 FETE sunt INCA IN VIATA! 100% sigur de asta.

5. 25 Iulie - 14 August! Posibil ca pe 14 August ca fetele sa fie transportate spre ASIA! ESTE O PROBABILITATE sa fie transportate catre un alt continent pentru a fi siguri ca fetele nu vor fi cunoscute, deoarece deja toata Romania stie de acest CAZ, si este posibil ca si celelalte tari sa fie in alerta!

! De unde ajungem la aceste concluzii?:

In cele 4 ore in care a fost surprins Gheorghe Dinca pe camerele de supraveghere, este posibila o afacere intre el si persoana ce detinea vehiculul Kangoo, 4 ore de discutat si planuit ce vor face si ce trebuie facut pentru a induce in eroare si pentru a evacua persoanele din casa acestuia. Alexandra nu a mai facut un apel la 112 deoarece a fost surprinsa de Gheorghe, vazund-o pe Alexandra ca a sunat la politie, acesta i-a dat planurile peste cap si de aici concludem ca este o posibila diversificare de planul lor actual. De aici deriveaza totul, Gheorghe Dinca fiind o momeala pentru schimbarea de plan al Proxenetului X. Punga verde este o posibila momeala de asemenea, probabil fiind par/oase/carne de om. De ce? Deoarece fetele deja erau in masina Kangoo plecand din Caracal. De ce credeti ca masina era pusa intr-un anunt pentru distrugerea vehiculului? Pentru a scapa de probele ADN.

Politia trebuie sa reactioneze astfel: 2 echipaje de politie SIAS catre granitele Romaniei, Border Patrol sa fie cu ochii in patru pe campurile Romaniei, fiecare echipaj de politie MAI sa bata la fiecare usa a curtii din ambele orase, Caracal si orasul exact unde locuieste fiul lui Gheorghe Dinca [Nu mai tin minte].

Complicele ce lucra la Gheorghe Dinca in curte, este un posibil martor sub supravegherea interlopiilor, de aceea este probabilitatea de balbaire la Acces Direct.

Nu uitati ca nu este prea tarziu pentru a sharuii aceasta IPOTEZA PERSONALA de catre mine, Cristian Dragomir.

+1 Cine crede ca aceasta ipoteza este corecta cel putin 90%. "

| lilith16 a răspuns:

Iti spun eu, chestia asta a fost gandita de un om mai superior in gandire decat poliţiştii, barbatul ala sau "criminalul " e un pion in toata povestea. Am ştiut asta de cand am auzit ca barbatul a fost închis pentru trafic de persoane. Am fost prima care si-a dat seama si acum se mai dezgheata si ceilalti. De ce sa fie el prostut si sa le omoare cand le poate da la bossi lui mari. Nu sunt moarte dar acum se trage de timp si politia nu observa ca se întâmplă asta. Ii duce de nas purtandu-i peste tot pana fetele ajung la destinaţie, după asta nu o sa le mai găsească niciodată. Dar o sa fie in viata. Un timp ca sunt drogate si poate le omoara prin supradoza.