| MZc a întrebat:

Numai mie mi-e putin rusine de jobul meu? Am 24 de ani si lucrez la superbet. Am terminat litere (licenta), dar inca nu am dat titularizarea. Nu stiu, parca simt ca trebuia sa fi făcut ceva cu viata mea pana acum.

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu e niciodata prea tarziu sa faci orice iti doresti. Nu mi se pare un job pentru care sa te rusinezi. E ok sa muncesti oriunde, atata timp cat esti ok cu asta, esti platit si nu faci chestii ilegale si nasoale.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu esti singurul, si nu e nici o rusine.
Probabil ai impresia ca ai ales ceva sub standardele tale, pentru ca nu ai incercat alternativele. S-ar putea sa fie mai proaste job-urile in domeniul pe care l-ai studiat, decat la Superbet.
Sa stii ca job-urile bune sunt de multe ori alea pe care nu le viseaza nici un copil. Cu ochii de adult se face altfel selectia, cauti jobul care iti asigura nevoile materiale si te tin totusi intr-un mediu placut, cu un program suportabil.
Daca treci la "munca intelectuala" s-ar putea sa faci cunostinta cu depresia, pentru ca birou, 0 satisfactie, interactiune cu aceiasi oameni, sarcini absurde, stres.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Și atunci, de ce ai mai absolvit o facultate?
Dacă ești interesat de un post in invatamant, ca profesor suplinitor (nu titular), vezi că se depun dosarele, zilele acestea. Uită-te pe site-ul ISJ-ului din judetul tău.
Verifica la ISJ din jud X, la sectiunea MRU (Managementul resurselor umane):
Orientativ, ar fi:
25-26 august depunerea dosarelor de inscriere
29 august proba orala in profilul postului
30 august desfasurarea probei scrise si comunicarea rezultatelor
30-31 august depunerea contestatiilor
1-2 septembrie repartizarea pentru ocuparea posturilor didactice ramase vacante

| Freya1 a răspuns:

Orice meserie ai e bine venita atâta timp cât e cinstita.

Momentan ca să scoți niște bănuți poți sa muncești orice, dar dacă tot ai făcut o facultate încearcă treptat sa ajungi sa muncești în domeniul tau.