Nu numai ție. Dar e posibil.
Secretul este sa nu te apuci niciodată de cafea.
Well, me.
Nu beau cafea si n-am treabă cel puțin 8 ore.
Sunt mai mulți factori care ajută. Somnul, alimentația sănătoasă.
Smoothie-urile homemade din alimente healthy și bogate în nutrienți în loc de cafea.
Mie îmi dă muzica un boost de energie și deși pare banal, la mine funcționează foarte bine, de motivat mă motivează targetul pe care mi l-am impus
Nu beau cafea și nici nu mă atrage.
Concentrarea tot de la muzica o iau, fac foarte bine task-uri cu muzica și parcă și mai eficient decât fara.
Acum, evident, variază la fiecare
Jumate din colegii mei de birou nu beau cafea si uneori am impresia ca se concentreaza mai bine decat jumatatea de birou care bea.
Da, exista. Eu nu beau cafea, nu imi place deloc gustul si nu m-am obisnuit nici in liceu, nici in facultate, asa cum au facut multi.
offtopic putin: Daca vrei sa faci lucrurile bine, poti alegea cafea cu simbolul fairtrade. Se afla intr-un colt al ambalajului, un cerc cu albastru si verde. De ce? Este foarte important pentru oamenii care culeg materia prima(boabele), ca tu sa te poti bucura zilnic de bautura ta. Simbolul inseamna ca acestia sunt inscrisi intr-o asociatie care se asigura ca primesc salarii corecte pentru munca lor si ca nu sunt exploatati. Realitatea e ca multi astfel de oameni nu primesc nici salariul minim pe economie, fiind abuzati de patroni acolo in tarile in curs de dezvoltare.
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: