| Superior a întrebat:

Numai mie nu-mi surade ideea de a avea copii? Adica abia am grija de mine,dar apai si de un copil? Eu urasc copii,chiar daca e inuman ca si eu am fost, poate mai problematic ca altii dar asta e partea 2.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asa gandesc doar copii egoisti!

| Freya1 a răspuns:

Da toti am fost copii.
Acuma eu nu stiu cati ani ai tu dar nu te obliga nimeni sa ai copii acum daca nu te descurci cu ei.Nici eu nu as face copii daca as sti ca nu am cu ce sa ii intretin sau sa nu stiu sa ii educ dar asta nu inseamna ca urasc copii.Da nu imi plac cei prost crescuti dar ai mei i-as iubi pentru ca voi sti sa ii educ si sa ii cresc

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu e o problema dar daca sotia ta si-ar dori copii cu tine atunci nu ar fi prea bine pentru tine.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu e musai sa ai copii... unde scrie ca e obligatoriu? Unii chiar nu sunt facuti sa fie parinti si constiientizeaza ca nu i pot oferi unui copil tot ce are nevoie. Cu toate astea viata e imprevizibila si nu stii ce se poate intampla peste cativa ani.Nu trebuie sa spui niciodata niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti surade acum.Probabil ca ai sa-ti schimbi parerea.

| CinevaAnonimă a răspuns:

happy Asa este la aceasta varsta, crede-ma ca mai nimeni din adolescenti nu se gandeste la copii.

Răspuns utilizator avertizat
| CinevaAnonimă a răspuns (pentru KoroSensei):

Dar nu cred ca erai nerabdator sa fii tata. Cam asa sta treaba cu toti.

Răspuns utilizator avertizat
| Victor453 a răspuns:

Sunt copii educati sunt si draci, depinde cum ii educi tu!
eu inainte am urit copii, dar acum mi-am schimbat parerea, si daca jumatatea mea va dori copii, atunci de ce nu?, de dragul ei fac totul, in plus copii sunt florile vietii!, sunt acei flori care provoaca alergie, dar sunt si cei pe care nu poti sa te opresti de ai mirosi))

| Turbo223 a răspuns:

Pe mine nu.Eu vreau 3 copii.Copii cresc si se fac adulti, nu poti uri pe cineva din cauza varstei mai mici. Exista si copilasi cuminti iar eu voi avea grija sa imi educ copilul! Daca il educi cum trebuie nu va ajunge ca la 9 ani sa planga mereu ca un bebelus si poate te va ajuta la curatenie sau carat anumite lucruri (nu prea grele deoarece nu are forta necesara inca), iar pe la 11, 13 ani te poate ajuta la mancare si alte treburi iar cand va avea vreo 16-15 poate el iti va face mancare si cand va deveni adult te va face mandru. Exista copii foarte rai si obraznici care atunci cand te uiti la ei iti vine sa le dai una (indiferent daca sunt mari, mici sau foarte mici) dar uneori si parintii pot fi de vina.Animalele nu isi urasc puii asa ca nici noi nu trebuie sa facem asta, mama ta nu te-a urat presupun.Toti am fost copii si inca suntem in ochii parintilor.Mie imi plac copii ce i drept.Nu stiu cat este de inuman, dar sunt persoane care pur si simplu nu suporta copii.Si eu am vazut specimene care ma calcau pe nervi rau dar cu cat cresti cu atat te schimbi.Nu trebuie sa ai neaparat copii, nu spune asta de parca daca nu ai copii te spanzura lumea.Mama mea a facut multe avorturi, din pacate.

| Socke a răspuns:

I feel you.
Ce pot sa zic nici eu nu as fi in stare sa am grija de un copil, nici acum nici in viitor. Uni copii sunt draguti, dar majoritatea iti vine sa-i spanzuri.Sunt persoane si persoane.