| Andreeacordos a întrebat:

Numele motanului meu este CORDOS TOMITA SEBASTIAN ALFONSO SIR ANTONIO PABLO DECARRTA MONTOYA FIORRE, si ii voi face botez.ce parere aveti? sa incerc?

Răspuns Câştigător
| caus3lov3ya a răspuns:

Pai mie imi place un singur lucru la numele pisoiului ca tu ai la nickname andreea cordos si ca primul nume al pisicului e tot cordos ce sa zic mi se pare amuzant ma intreb cum o sa strigi la el cand face tampenii o sa il strigi pe numele intreg?laughing))))))))))) Bafta cu botezul:*

6 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

Ai vazut prea mult Shake it uplaughing

| Zeflemitoarea a răspuns:

laughing Dacă nu ţi se încurcă limba în gură, încearcă.

| xXJustMeXx a răspuns:

Dar un nume mai lung n-ai gasit? Ca asta mi se pare destul de scurt! rolling on the floor Pai incearca! Sper ca nu o sa-l aduci si pe popa de la biserica. Distractie placuta!

| leftside a răspuns:

Incearca, vezi sa nu ii uiti numele pana atunci.

| darrio2007 a răspuns:

Si cum il strigi? Pe numele intreg? Adoarme motanul pana ii pronunti numele.

| Andreeacordos explică:

In primul rand:ANCA nu ma uit la totul pentru dans,nu mi se incurca limba in gura cand il pronunt,caci o fac repede, apoi am incercat sa-i dau un nume mai lung dar m-am razgandit, numele meu de familie, era normal sa fie primul in numele pisicului, numele lui nu oi sa il uit niciodata.si cand il stri ii spun TOM\TOMITA. oricum legat de botez, eu fac slujba religioasa. oricum am ales nasii, locatia si restul