| Cristina12387 a întrebat:

Numeste cateva probleme pe care apreciezi ca nu le ai.

14 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Probleme de sanatate si probleme financiare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Parinti depravati, dependenta de alcool sau tutun, vecini periculosi, cancer, sida, diabet, datorii, conspiratii in minte.

| Drimmero a răspuns:

Probleme locomotorii, aici sunt 100% recunoscator naturii/sortii ca m-am dezvoltat normal si pot sa merg pe picioarele mele, apreciez ca nu am probleme de sanatate incat sa imi limiteze viata normala, probleme de vedere, aici ma mir si eu cum de inca vad perfect, probleme cu podoaba capilara (iar sunt recunoscator si aici), probleme cu dantura, probleme cu greutatea. Momentan astea imi vin in cap, daca ar fi sa fac o lista si cu problemele pe care le am...insir pana maine.

| Mosotti a răspuns:

Probleme locomotorii slava domnului n-am, probleme grave de vedere, de auz.

| Celcestietot a răspuns:

Evolutia in societate.

| Hammurabi a răspuns:

Nu am probleme.

| Cristina12387 explică (pentru Hammurabi):

Mai citeste o data intrebarea. tongue

| Hammurabi a răspuns (pentru Cristina12387):

Am citit.
Întrebarea poate fi interpretată în două moduri.
Deoarece "a aprecia" poate însemna a considera, a evalua sau a prețui la justa valoare, a avea o bună părere despre.
"Numeste cateva probleme, pe care apreciezi ca nu le ai." poate însemna :
1. Numeste cateva probleme pe care consideri ca nu le ai.
2. Numeste cateva probleme pe care te bucuri ca nu le ai.
Care dintre ele e? laughing

| Cristina12387 explică (pentru Hammurabi):

A doua.

| Hammurabi a răspuns (pentru Cristina12387):

Vezi, aia am zis.
Mă bucur că nu am probleme deloc.
Nu le pun într-o ierarhie. Mă bucur la fel de mult că nu am căzut pe scări, la fel cum mă bucur că nu am diabet sau cum mă bucur că nu mi-a suspendat poliția permisul.
Și aș putea să mă bucur așa, până termin paharul ăsta de Metaxa pe care mi l-am pus. rolling on the floor
Apreciez tot ce e rău și stă departe de mine.

| VoidEternal a răspuns:

Probleme de exprimare. big grin

| 1997onur a răspuns:

Sunt recunoscător pentru tot ce am și cum sunt ma bucur cu adevărată ca nu am apucată drumuri greșite și nu am asculta de uni oamenii pe care am dat de ei aicia ii mulțumesc lui Dumnezeu cu adevărat din toată inima mea pentru tot ca mi-a dat putere răbdare curaj și răbdare multă ma bucur ca nu am apucată drumuri greșite și ca nu mam loat după alți și Dumnezeu a avut grija in privința asta mia deschis ochi mia arătată care este omul rău omul bun ma ferit de rele și ma ridicat de fiecare data când am căzut el este înainte de tot in inima mea cu sănătatea sunt foarte bine ma descurc și cu bani am un loc de munca de nota 10+ și colegi de munca Toți la fel sunt 10+ Sunt mulțumit de viața pe care o am

mi-am loat shaorma și redbul cu pepene roșu și abia aștept sa ajung in parcul meu sa mănâncă happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SARS - CoV2
Rate la bancă
Probleme cu legea

| AdeLeu a răspuns:

Probleme cu bautura, drogurile, fumatul, cu banii, de sanatate, de familie