Andi, cred ca tu ai himoroizi. Te-a mancat in kur sa pui o astfel de intrebare? Observi unde s-a ajuns?
Liaaaaaaa, te place andi si nu stia cum sa ti-o spuna.treci la apel?
gata andi, am chemat-o, acum este treaba ta sa te descurci.
Ooooooooof. iar incepem?
in ce sens sa ne placa? fizic?
sau sa fim atrasi DOAR de raspunsurile persoanei respective? daca e asa.sunt multi utilizatori care'mi plac.chiar si fete
Esti cu capu
Eu stiu ca ma placi dar este nevoie sa stie toti de pe TPU? Si eu care ma gandeam ca poate ma place injineru si imi da si mie un audi, of, of, of imparteam cu tine
Pai bine mai, am inteleg ca iti place lia, in cazul asta tot vrei s-o mai onorezi cu prezenta pe fosta?
Pai ai spus acum cateva zile ca este cam neancapatoare in ceea ce priveste... stii tu Ce este important intr-un cuplu
Da' de ce ai vrut sa stie toti? nu te multumesti cu mine si afectiunea mea, chiar trebuie' sa te lauzi?
fii si tu mai discreta, ca avem prieteni, sa nu le treaca prin cap sa se cupleze si ei!
Da, mai, stiu, si asta inseamna k trebuie' sa mai te bagi pe unu sa ai iei masina, imi mai cumpar una... vrei un microbuz? acolo avem loc destul...stii tu...restul nu stiu...... apropo sa ramana intre noi... intre noi 2 ...si restul care mai acceseaza aceasta pagina...
Da, secretul tau este in siguranta, nu voi sti decat eu...si restul lumii
Pai eu am nevoie de un tren ca sa ma desfasor
Sau nu. stii cum sunt baietii astia cu fanteziile... acum or sa te iubeasca si mai mult
Lia esti draguta, dar trebuie sa astepti dupa Anna, m-a cucerit inaintea ta cu raspunsurile si zambetul ei , andi vad ca te place si are si el masina buna
Stai linistit, il cumparam in rate trenul Andi
@Moony, sa stii ca aici sunt numai oameni duni, nimeni nu fuge de tine, am recunoscut eu ca am facut taekwondo si tot nu au fugit, crezi ca iubitul tau este un impediment pentru noi
Observ ca site-ul asta a devenit un chat; e interesant cum o intrebare s-a remixat intr-o convorbire virtuala
criticul.pai la tine ma refeream cand am spus ca am prieten, ce. n'ai incredere in mine?
@moony-abia acum inteleg eu de ce nu imi mai raspunzi la mesaje. dar intre voi, ma primiti?
Cum e cu fanteziile, lolita.ca nu stiu
lia, macar "taekwondo" ala iti este folositor si tie si lor ii mai aperi la nevoie. d'aia n'au fugit. dar eu. o sa raman siiiiiiiinguuuuuraaaa
emil.lasa ca'ti gasim si tie o fata, asa, pe gustul tau.stii ca intre noi nu poate fi nimic.
si nici tu nu poti fi intre mine si criticul
Flav..asa se intampla mereu aici..se deviaza de la subiect.
chiar..care era subiectul?
anonim_4396 întreabă:
prodandumitru57 întreabă: