anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O adolescenta dintr-un grup ne-a oprit din drum (eu si persoana apropiata) ca sa faca poza cu persoana apropiata deoarece era imbracat diferit. A facut poza cu el iar in adancul meu m-am simtit abandonata, goala pe interior,eclipsata si trista deoarece si eu anul trecut eram imbracata deosebit alaturi de aceeasi persoana care purta iarasi ceva mai diferit iar o adolescenta m-a oprit din drum cu o intrebare efectiv in bataie de joc "Nu te supara, esti cumva emo?" si repede sa puna mana pe bratul meu sa ma traga spre ea sau sa-mi atraga atentia. M-am rastit la ea si am pus-o la punct fara mila dar fara a o agresa fizic, in schimb la cei doi pareau ca se cunosteau de o viata. Cel drag mie era imbracat in culori inchise iar eu anul trecut tot ceva inchis (cam acelasi stil). Ce inseamna asta? Ce mesaj imi transmite soarta? Ce urmeaza sa faca cu poza aia? Nu mai pot dormi, am incercat sa ma linistesc, dar degeaba. Am si plans...(Am vorbit cu cel drag mie si parea neafectat, ci relaxat.)

50 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca si lui i-a placut cererea acelei fete, de aceea a acceptat sa i se faca poza.
Nu cauta mesaje ca nu exista, odata ce fiecare face ce vrea, cum vrae si cand vrea.
Ti-o fie el drag tie, dar s epare ca lui nu-i esti atat de draga, odata ce te considera ca o simpla cunostinta, amicitie, fara importanta, odata ce se simte confortabil sa vorbeasca si cu alte fete pe strada, in prezenta ta si chiar accepta sa i se faca poza.
Pare ca instantaneu ai devenit invidioasa pe el, ca a fost admirat si bagat in seama si tu nu.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Deci ar urma sa accepte si o invitatie la sex de de la ea de fata cu mine pe viitor si sa ma lase unde sunt, adica pe strada, la mare, etc si sa ma descurc singura?

Si ce costa sa fiu si eu apreciata de o persoana straina? Meritam si eu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta trebuia sa o intrebi pe fata care facea poze, nu pe mine!
Evidnet a considerat ca tu nu esti imbarcat deosebit si nu a avut nici un interes sa-ti ceara asa ceva.

Va trebuii sa te abtii de la asemenea rautati si invidii, fiindca iti vei pierde toti prietenii cu atitudinea asta.
Imbraca-te si tu deosebit, in fuecare zi si cine stie, poate intr-o zi te va admira cineva si te va ruga sa-i pozezi.

"acum 56 minute | InAfaraTiparelor explică (pentru Violleta2022):
Deci ar urma sa accepte si o invitatie la sex de de la ea de fata cu mine pe viitor si sa ma lase unde sunt, adica pe strada, la mare, etc si sa ma descurc singura?"

Asta este decizia acelei persoane, daca te considera doar o simpla amica, atunci poate sa iasa in oras cu orice fata vrea, sa se intalneasca si chiar sa faca sex, fiindca tie nu-ti datoreaza nimic.
Atata vreme cat ai spus persoana aprpiata, deducem ca-i coleg de clasa sau amic, ca de era prirtenul sau iubtiul tau, nu spuneai asa.
Deci, ca simplu amic, are voie sa iasa cu cine vrea, cand vrea, unde vrea si sa faca ce vrea.
Dupa cum am spus si mai sus, ai grija cu invidia, ca toti prietenii vor fugii de tine!

M-am tot imbracat in multe feluri de-a lungul anilor si nimeni n-a vrut sa faca poza cu mine sau sa ma aprecieze sincer mai multi!

Si nu sunt nici hidoasa, nici fara o mana sau un picior!

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

"M-am tot imbracat in multe feluri de-a lungul anilor si nimeni n-a vrut sa faca poza cu mine sau sa ma aprecieze sincer mai multi!"

Eu cred că totuși te agiți prea mult pentru nimic.
E bine sa fii in centrul atenției, apreciată și așa mai departe, dar eu îți zic sincer, decât atenția a multor labari care nu au văzut ...decât în filme, nu mai buna e atenția oferita de prietenul tau?
Adică din nou, îți înțeleg aceasta drama interioara, dar chiar ai nevoie de atenția altora?

| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

"nu mai buna e atenția oferita de prietenul tau?" - da,insa e cautat si de altele fara efort si ii merge,nu a avut probleme,atata doar ca refuza ceva serios cu oricine(e alegerea lui) cand ele insista(nu si mie, caci nici eu nu urmaresc nimic serios)
"Adică din nou, îți înțeleg aceasta drama interioara, dar chiar ai nevoie de atenția altora?" - merit atentie de la cat mai multi, sa ma simt femeie, pentru ca merit si pentru ca cu cat mai mult, cu atat mai bine

"da,insa e cautat si de altele fara efort si ii merge,nu a avut probleme,atata doar ca refuza ceva serios cu oricine(e alegerea lui) cand ele insista(nu si mie, caci nici eu nu urmaresc nimic serios)"
Acuma na, fiind emo(daca ești și nu că ar fi vreo problema) cred că nu ești pe placul unora, iar asta ar trebui sa te facă să înțelegi că nu trebuie sa cauți atenția altora.

"merit atentie de la cat mai multi, sa ma simt femeie, pentru ca merit si pentru ca cu cat mai mult, cu atat mai bine"
Din nou, fiind emo, daca ești, nu manifești interes pentru o societate plina de prejudecăți și stereotipuri
Din câte vezi.

Nu sunt emo, efectiv adolescenta aia e proasta de bubuie, ce putea sa zica? N-avea alt termen si a zis ce i-a venit la gura!
"nu manifești interes pentru o societate plina de prejudecăți și stereotipuri" - suna extrem de intortocheat, tradu

"suna extrem de intortocheat, tradu"
In ziua de azi se caută femei cat mai botoxate,cat mai "dotate",se caută chestii superficiale pentru că și bărbații sunt foarte superficiali,iar dacă văd că nu pot combina o femeie cu o tigaie,automat o fac cum le vin la gura.
Nu mai zic de faptul că automat daca te îmbraci cumva, arăți altcumva, automat ești catalogat drept ciudata, asta e adevărul, din pacate.

Si eu am standarde,la fel si prietenul meu. Si lui ii plac cele frumoase, grasanele n-au ce cauta deci sa ma mentin in forma e important si sanatos, altfel ma va da la o parte daca refuz sa fac sala ca sa slabesc(nu e cazul, inca-s sexy asa naturala fara mers la sala). Eu caut barbati inalti cu aspect fizic frumos si igienizat, nu grasani parosi transpirati care probabil sunt si impotenti.

Mhm, înțeleg.
Dar întrebare întrebătoare:E prima relație acesta?

De ce te intereseaza asa mult? Eu nu am intrebat pe nimeni asta

*Nimeni de pe platforma asta, la intrebarea asta

Pur și simplu
Nu e relevant daca ai întrebat sau nu big grin Relevant e răspunsul tău la întrebare
Mersi

Poate nu le place caracterul tau, de aia nu vor sa faca poze cu tine.
Aroganta pe care o emani, felul cum te prezinti, totul poate sa fie placut sau neplacut la un om, cand il vezi prima oara.

Care ar fi expresia omului arogant? Am avut o expresie normala! Ce naiba, exista raze x in ochii oamenilor care detecteaza asa ceva?

In sfarsit, ai realizat ca esti intr-devar aroganta, daca ti s-a facut si tie rusine de ce ai scris si ai trecut topicul sub anonimat.
si chiar ti-ai trecut intrebarea sub anonimat.

Da un exemplu de expresie care arata aroganta te rog, nu vorbe-n vant.din moment ce am avut o expresie normala, ce e arogant la o expresie normala?

Uite aici, atitudine aroganta:

"M-am rastit la ea si am pus-o la punct fara mila dar fara a o agresa fizic, in schimb la cei doi pareau ca se cunosteau de o viata. "

Pai pentru ca nici nu stia in ce fel eram imbracata(steampunk, nu emo) si eu nu am intrebat-o din senin in mod nesimtit ce stil poarta ea. De aia am fost rastita cu respectiva si s-a intamplat doar mie in alt loc cu alta de fata cu prietenul, nu si in cazul al doilea, la care eu am fost de fata si data la o parte.

Mai fetita, ce nu intelegi?
Fata ai l-a placut el el, baiatul cu care erai tu nu pe tine.
Cum el nu-ti este iubit si nu a fost deranjat de rugamintea acelei fete, a raspuns pozitiv si chiar a acceptat sa faca poze cu aceia.Pana aici NU vad nimci rau sau deplasat in comportamnetul politicos la nici unuia dintre ei, dar vad un gest extrem de urat la tine.
Atitudinea ta a fot cea deplasata, ca nu aveai voie sa tipi, urli sau sa repezi pe nimeni, fiindca baiatul ala nu este propietatea ta care este propriul sau stapan, cu putere deplina sa ia singur decizii, ceea ce a facut.
Daca aveai ceva sa-i reprosezi, puteai sa-i reprosezi doar lui, nu acelei fete.

| Nirvanaaa a răspuns:

Eu nu inteleg foarte bine ce te-a supărat cu adevarat: ca fata nu a făcut poza și cu tine, ci doar cu amicul tău sau ca el și-a făcut o poza cu ea?
Dacă amicul tău pare neafectat de situație, pe tine de ce te afectează?
Poate fata avea gusturi diferite și a decis sa facă poza cu el pentru ca rezona cu vestimentația lui. Sigur există o persoana care rezonează cu vestimentația ta, dar nu s-a nimerit acolo. Nu te-a exclus nimeni. Excludere înseamnă sa te fi lăsat efectiv acolo și sa plece cu domnișoara care a cerut o poza.
Dacă te deranja ca el a făcut poza cu ea: e doar o poza. Nu te mai stresa, universul nu îți transmite nimic, sunt doar întâmplări care ni se petrec in fiecare zi tuturor.

| anonim_4396 explică (pentru Nirvanaaa):

Am vazut si eu persoane imbracate diferit dar nu le-am cerut sa faca poza cu mine, ca mi se parea exagerat si cel mai probabil as fi fost respinsa sau luata-n ras. Da, prietenul a acceptat poza ceruta, ca sa faca un bine sau nu stiu, sa-i fie pe plac...

| Nirvanaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Ea a fost puțin mai tupeista, asta a fost situația. Ei aparent nu i s-a părut deplasat sa întrebe, și-a incercat norocul.
Probabil el a acceptat din politețe, ca sa nu mai insiste tipa și sa poată sa își vadă de viață, de vreme ce după nu părea ca ii pasa.
De asta nu are rost nici tie sa îți pese dacă nici lui nu ii pasa.
Și îmbracă-te tare pentru tine sa te apreciezi tu, nu altii.
Degeaba îți spune unul ca arați grozav, când tie de fapt nu îți place.

M-am tot imbracat in multe feluri de-a lungul anilor si nimeni n-a vrut sa faca poza cu mine sau sa ma aprecieze sincer mai multi! Am testat,combinat pe placul meu, am readaptat si degeaba. Cred ca si daca as umbla dezbracata nu s-ar uita nici naiba la mine, si nu sunt nici hidoasa, nici fara o mana sau un picior, cheala sau plina de taieturi! crying Ce costa sa fiu si eu mai apreciata? crying

Si aia care s-a adresat mie "Nu te supara esti cumva emo?" ti s-a parut normala?

Sunt tipul de oameni cu prea mult timp liber și care își permit sa comenteze tampenii si care nu au invatat ca dacă nu ai ceva bun de zis mai bine taci. Da, exista și așa ceva, trebuie sa trăim cu ei și sa nu ii luam in seama.

Oricum e prea tarziu sa mai schimb in totalitate. Voi sta in umbra. Credeam ca voi iesi in evidenta (asa ca o fapta frumoasa normala) daca sunt alaturi de prieten dar se pare ca nu. Chiar daca spune ca se mai uita baieti si barbati la mine de fata cu el, eu tot nu observ asta, observ ca-s ignorata, ca cel care se uita intoarce privirea altundeva(nu spre mine) si asa am observat si cand merg singura.

Și eu am admirat multe persoane, dar nu m-am dus așa la om sa ii zic ca îmi place culoarea parului, modelul gecii sau mai știu eu ce. Dacă nu ți-a spus nimeni ceva admirativ, asta nu înseamnă ca lumea nu crede asta.
Și cum am zis mai sus: degeaba te apreciază toată lumea, dacă tie nu îți place ce porți. Sa fii tu multumita de tine, asta conteaza cu adevarat.

Sunt multumita de mine, de ce n-as fi?

Dar ar fi fost frumos ca multumirea de sine sa vina si din afara sub forma unui compliment, apreciere din senin din partea strainului. Conteaza pentru oricine aprecierea asta frumoasa gratis, nu doar pentru mine.

Era bine in egala masura aprecierea la noi doi, nu altul mai mult si celalalt mai deloc totusi.

"M-am tot imbracat in multe feluri de-a lungul anilor si nimeni n-a vrut sa faca poza cu mine sau sa ma aprecieze sincer mai multi! Am testat, combinat pe placul meu, am readaptat si degeaba. Cred ca si daca as umbla dezbracata nu s-ar uita nici naiba la mine, si nu sunt nici hidoasa, nici fara o mana sau un picior, cheala sau plina de taieturi! Ce costa sa fiu si eu mai apreciata? "
Pai nu dai de persoane suficient de tupeiste care sa îți atragă atenția.
Până la urmă nu poți condamna pe cineva că nu te admira mai mult sau nu te admira in general.
Dar daca te-ai simțit ofensată, puteai sa ii spui direct fetei că vrei sa faci și tu poza cu ea și poate că situația era diferita.
PS. Daca ii făceai un compliment, sigur situația ar fi fost altfel, părerea mea.

"puteai sa ii spui direct fetei că vrei sa faci și tu poza cu ea și poate că situația era diferita" - nu, pentru ca eu nu eram cea dorita in acel moment, ci doar el! eu eram in plus!

"Dar ar fi fost frumos ca multumirea de sine sa vina si din afara sub forma unui compliment, apreciere din senin din partea strainului. Conteaza pentru oricine aprecierea asta frumoasa gratis, nu doar pentru mine"

Chestia asta trebuie să vina și de la tine.
Vrei sa fii apreciată, apreciază mai întâi
Vrei sa fii iubita, iubește mai întâi
Și tot așa
Uite, sa nu zici că vorbesc bălării, de când am început să complimentez oamenii, am primit și eu complimente la rândul meu.

"nu, pentru ca eu nu eram cea dorita in acel moment, ci doar el! eu eram in plus!"
Uneori trebuie sa fii și tu tupeista,daca te lași așteptată,uite ce pățești, ajungi sa cumulezi frustrări, regrete.
Data viitoare când vei mai fi pusă în ipostaza asta, fii mai îndrăzneață, sunt sigur că lucrurile vor fi altfel!

Complimentez,doar ca se simte ca-i degeaba in mare parte. Cred ca multi uita de existenta complimentului meu din acea secunda.

Daca era dupa tupeul meu, faceam scandal, sa o imbrancesc si sa ma cert cu cei de acolo, chiar si cu prietenul si alti oameni din jur! Ar fi fost bine?

"Complimentez,doar ca se simte ca-i degeaba in mare parte. Cred ca multi uita de existenta complimentului meu din acea secunda."

Societatea românească e un fiasco, iar cei diferiți sunt puși la zid, e oarecum firesc să fii data în laturi, mai ales daca ești "prea diferită "
Dar asta nu înseamnă că la tine e problema, ci la societatea actuală

Am incercat si cu cei din strainatate pe social media sa captez atentia si sa leg o prietenie la distanta. Sa spunem ca a functionat, dar pana la un punct. Deci...

| Standt a răspuns:

Pai de ce imbraci culori inchise? Mai ales ca esti tanara, nu o baba in doliu.

| anonim_4396 explică (pentru Standt):

Asa e stilul, nu judeca

| Standt a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ca stilul te indeparteaza de oameni. Ei te judeca, chiar daca nu iti spun.

| intangibilul a răspuns:

Nu întotdeauna ceea ce pare este adevărat. Probabil prioritățile tale sunt greșite.

| anonim_4396 explică (pentru intangibilul):

A,deci tot eu sunt problema. Ai ceva impotriva? angry

| anonim_4396 explică (pentru intangibilul):

Ori argumentezi ori stergi comentariul si pleci. Raspunsul tau este insuficient!

| EestiSodalane a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, tu ești problema în viața ta. Așa cum eu sunt problema în viața mea și așa cum Gigel e problema în viața lui. Încearcă să găsești o soluție, să te calmezi, să-ti schimbi perspectiva, să devii mai sigură pe tine și să te dezvolti ca om.