Daca era dupa tupeul meu, faceam scandal, sa o imbrancesc si sa ma cert cu cei de acolo, chiar si cu prietenul si alti oameni din jur! Ar fi fost bine?
"da,insa e cautat si de altele fara efort si ii merge,nu a avut probleme,atata doar ca refuza ceva serios cu oricine(e alegerea lui) cand ele insista(nu si mie, caci nici eu nu urmaresc nimic serios)"
Acuma na, fiind emo(daca ești și nu că ar fi vreo problema) cred că nu ești pe placul unora, iar asta ar trebui sa te facă să înțelegi că nu trebuie sa cauți atenția altora.
"merit atentie de la cat mai multi, sa ma simt femeie, pentru ca merit si pentru ca cu cat mai mult, cu atat mai bine"
Din nou, fiind emo, daca ești, nu manifești interes pentru o societate plina de prejudecăți și stereotipuri
Din câte vezi.
"Complimentez,doar ca se simte ca-i degeaba in mare parte. Cred ca multi uita de existenta complimentului meu din acea secunda."
Societatea românească e un fiasco, iar cei diferiți sunt puși la zid, e oarecum firesc să fii data în laturi, mai ales daca ești "prea diferită "
Dar asta nu înseamnă că la tine e problema, ci la societatea actuală
Nu sunt emo, efectiv adolescenta aia e proasta de bubuie, ce putea sa zica? N-avea alt termen si a zis ce i-a venit la gura!
"nu manifești interes pentru o societate plina de prejudecăți și stereotipuri" - suna extrem de intortocheat, tradu
Am incercat si cu cei din strainatate pe social media sa captez atentia si sa leg o prietenie la distanta. Sa spunem ca a functionat, dar pana la un punct. Deci...
"suna extrem de intortocheat, tradu"
In ziua de azi se caută femei cat mai botoxate,cat mai "dotate",se caută chestii superficiale pentru că și bărbații sunt foarte superficiali,iar dacă văd că nu pot combina o femeie cu o tigaie,automat o fac cum le vin la gura.
Nu mai zic de faptul că automat daca te îmbraci cumva, arăți altcumva, automat ești catalogat drept ciudata, asta e adevărul, din pacate.
Si eu am standarde,la fel si prietenul meu. Si lui ii plac cele frumoase, grasanele n-au ce cauta deci sa ma mentin in forma e important si sanatos, altfel ma va da la o parte daca refuz sa fac sala ca sa slabesc(nu e cazul, inca-s sexy asa naturala fara mers la sala). Eu caut barbati inalti cu aspect fizic frumos si igienizat, nu grasani parosi transpirati care probabil sunt si impotenti.
Mhm, înțeleg.
Dar întrebare întrebătoare:E prima relație acesta?
De ce te intereseaza asa mult? Eu nu am intrebat pe nimeni asta
Pur și simplu
Nu e relevant daca ai întrebat sau nu Relevant e răspunsul tău la întrebare
Mersi
Poate nu le place caracterul tau, de aia nu vor sa faca poze cu tine.
Aroganta pe care o emani, felul cum te prezinti, totul poate sa fie placut sau neplacut la un om, cand il vezi prima oara.
Da, tu ești problema în viața ta. Așa cum eu sunt problema în viața mea și așa cum Gigel e problema în viața lui. Încearcă să găsești o soluție, să te calmezi, să-ti schimbi perspectiva, să devii mai sigură pe tine și să te dezvolti ca om.
Care ar fi expresia omului arogant? Am avut o expresie normala! Ce naiba, exista raze x in ochii oamenilor care detecteaza asa ceva?
In sfarsit, ai realizat ca esti intr-devar aroganta, daca ti s-a facut si tie rusine de ce ai scris si ai trecut topicul sub anonimat.
si chiar ti-ai trecut intrebarea sub anonimat.
Da un exemplu de expresie care arata aroganta te rog, nu vorbe-n vant.din moment ce am avut o expresie normala, ce e arogant la o expresie normala?
Uite aici, atitudine aroganta:
"M-am rastit la ea si am pus-o la punct fara mila dar fara a o agresa fizic, in schimb la cei doi pareau ca se cunosteau de o viata. "
Pai pentru ca nici nu stia in ce fel eram imbracata(steampunk, nu emo) si eu nu am intrebat-o din senin in mod nesimtit ce stil poarta ea. De aia am fost rastita cu respectiva si s-a intamplat doar mie in alt loc cu alta de fata cu prietenul, nu si in cazul al doilea, la care eu am fost de fata si data la o parte.
Mai fetita, ce nu intelegi?
Fata ai l-a placut el el, baiatul cu care erai tu nu pe tine.
Cum el nu-ti este iubit si nu a fost deranjat de rugamintea acelei fete, a raspuns pozitiv si chiar a acceptat sa faca poze cu aceia.Pana aici NU vad nimci rau sau deplasat in comportamnetul politicos la nici unuia dintre ei, dar vad un gest extrem de urat la tine.
Atitudinea ta a fot cea deplasata, ca nu aveai voie sa tipi, urli sau sa repezi pe nimeni, fiindca baiatul ala nu este propietatea ta care este propriul sau stapan, cu putere deplina sa ia singur decizii, ceea ce a facut.
Daca aveai ceva sa-i reprosezi, puteai sa-i reprosezi doar lui, nu acelei fete.
Poate ca stilul te indeparteaza de oameni. Ei te judeca, chiar daca nu iti spun.
anonim_4396 întreabă: