| Arthur a întrebat:

O altă ciudăţenie e faptul că toţi suntem egali dar unii sunt mai egali decât ceilalţi. Am trimis mai multe întrebări, toate aprobate, dar care nu au apărut nici pe prima pagină nici la categoria cu un răspuns, două, trei. Au apărut direct la Categorii. Înafară de acest lucru regulamentul TPU spune : ' o intrebare trebuie sa fie vizualizata de 20 utilizatori logati sau sa fie aprobata de 3 moderatori. Atunci, ea va deveni vizibila tuturor celor care intra pe site. '
Cum oare se reuşeşte această performanţă de Guiness Book pentru cei cărora le apare postată întrebarea după un minut pe prima pagină?
Am sesizat că acest lucru e valabil şi pentru alţi utilizatori, nu le apar pur şi simplu întrebările pe meniu prim, unde sunt cel mai des vizualizate.

3 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mi s-a întâmplat şi mie, am observat că e vorba de întrebările de la categoria Conversaţii, nu le poţi vedea pe Prima Pagină, destul de neplăcut...

| Malvina24 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie!~imi apar la categorii~poate trebuie sa fii expert TPU sa te bucuri de acesta ''facilitate''! nu stiu exact cum sta treaba!

| sevraj_1212 a răspuns:

Depinde de serverul celor de la TPU!