Absolut deloc. In afara de faptul ca a strans o comunitate de copii care se uita la farsele ei, cum isi vopseste parul, cum mananca mancare de pisica sau gandaci, si cum se prosteste pe strada, nu vad ce a realizat. Mi se pare extrem de trist ca niste copii vad in ea un model. Acum 40 de ani copiii din familile cu ceva bani aveau alte idealuri, sa devina scriitori faimosi, actori de exceptie, medici renumiti, costructori. Vedeau modele in scriitori si poeti, intr-o ruda care era avocat sau intr-un bunic care fusese soldat. Acum modelele s-au schimbat, noul model este Tequila, una care face clipuri cum taraste un pui pe strada in lesa si se filmeaza cum merge cu limuzina la second-hand.
Ce e de apreciat la ea? Mi se pare doar trist. Asta e parerea mea.
O apreciez mai mult pe vanzatoarea de la chiosc in schimb.
Am vazut ceva video cu ea ( de plictiseala ), nu-mi place sa imi exprim parerea despre cineva, fiecare are dreptul sa se exprime cum doreste, nu trebuie sa imi placa mie ceea ce face ea, e treaba ei, la fizic e draguta, e spontana, e amuzanta
Foarte putin.
E prea... Boschet.
Are ceva in cap, dar stilul ei nu mi-e deloc simpatic.
Daca o persoana e foarte populara asta inseamna ca trebuie apreciata? Tema ta pentru acasa.
Cea mai cunoscută vloggeriță din țară.
https://www.imgur.com/ZVrWwRR.jpg
Exceleaza in vre-unul dintre domeniile de interes, artistic, cultural sau stiintific?
Seamănă cu Morticia din Familia Adams
Emilia19 întreabă: