| bianca154 a întrebat:

O curiozitate. cu toate cele ce se aude despre africa, ca e o tara foarte saraca etc. de ce continua oamenii sa faca copii? nu se pot abtine? sau barbatii nu se pot controla sa nu "faca" in femeie?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Africa nu e o tara,e un continent. Oamenii sunt in mare parte analfabeti,nu au ce manca,cu ce se imbraca,nu au apa,conditiile de igiena sunt zero,nu au auzit in viata lor de nasteri planificate,contraceptie sau planning familial.Ei nu-si pot controla instinctele,ceea ce fac o fac precum animalele,poti condamna un lup sau un soarece ca se inmulteste? Cam ce crezi ca ti-ar raspunde? Am incercat sa-ti raspund cumva ca sa intelegi, in linii mari si extrem de superficiale, asta e explicatia.

4 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Nu exista metode de contraceptie, nu au ce manca si din lipsa de ocpupatie fac si ei ce pot.

| Ioana_2414 a răspuns:

Fac multi copii deoarece isi produc singuri hrana si au nevoie de copii pentru a munci pamanturile. Acolo copii muncesc de la varste foarte fragede pentru a-si ajuta parintii.

| RainUmbrella a răspuns:

Nu pot sa stiu ce-au in cap! Eu nu pot sa inteleg un lucru: de obicei miliardarii au un copil sau doi si cei saraci dar foarte saraci au cate 12! Nu inteleg? De ce mai fac daca n-au bani sa-i creasca?

| Cernatoiu_Lavinia_1992 a răspuns:

Ideea este ca pentru ei familia reprezinta forta de munca, un tip care a facut voluntariat in Africa un an de zile mi-a spus ca a luat un interviu unui om si i-a spus sa si aduca toata familia cu el, asa ca a venit cu 25 de copii. Cand a fost intrebat de ce atat de multi el a raspuns ca are nevoie de 2 oameni la pescuit, de 2 oameni care sa stea cu animalele ...etc..deci ei fac atat de multi copii pentru a avea forta de munca + ca fetele sunt vandute pentru banihappy