| harciog a întrebat:

O doza de manevrabilitate exista intr-un cuplu, fie ca se manevreaza unul pe altul in beneficiul relatie fie ca exista un grad mai mare sau mai mic de manevrabilitate numai a unuia dintre parteneri in alte scopuri mai putin conjugale.Problema este ca aceste manevre sint posibile datorita neexperientei partenerului asupra caruia se comit si aici putem foarte bine sa dam vina pe virsta lui mai putin inaintata. Putem asadar sa spunem ca,la o anumita experienta, aceasta doza de manevrabilitate asupra unuia se datoreaza numai si numai dezinteresului lui pentru acea relatie?

6 răspunsuri:
| SentimentalConsil a răspuns:

O relatie de cuplu normala este aceea unde exista multa comunicare si intelegere, daca cei doi ajung la o polemica si s-au invatat sa lase cand unul cand celalalt ca sa ajunga la un consens este in regula, dar ca sa te bazezi pe neexperienta partenerului si sa il manipulezi dupa bunul tau plac rezulta ca cel care decurge la asemenea gesturi da dovada de un caracter perfid si meschin

| harciog explică (pentru SentimentalConsil):

Hai sa n-o dam in in caracterizari moralistice ieftine care s-au dovedit inutile in orice timp.

| SentimentalConsil a răspuns (pentru harciog):

Trebuie sa-ti modifici enuntul intrebari daca vrei altfel, si in pat se schimba pozitia daca cea care o folosim a devenit monotona tongue

Ma miram eu sa nu fi inteles tocmai tu.Lasa enuntul asa ca nu dam nici un examen.

| SentimentalConsil a răspuns (pentru harciog):

Am si alt raspuns dar cred ca persoana in cauza s-ar simtii jignita, m-am gandit sa sterg primul raspuns ca poate si prin acela am nastere unor grimase din parte publicului spectator

Nu e nici o persoana in cauza, e pur si simplu curiozitate.Nu cumva ai inceput sa crezi ca m-as schimba numai si numai pentru un simplu raspuns? Ar fi culmea.