| caietulstudentesc a întrebat:

O fata cam grasa îmi zicea că e anormal sa fie toate prințesele din Disney slabe.
Am răspuns că oricum când s-au făcut prințesele astea nu aveau mașini mergeau pe jos mai mult cred că obezitatea era rară și a zis că nu e asa și că e normal și natural sa fii gras si că asta nu înseamnă că ești nesănătos

A trecut discuția asta după ceva vreme îmi spune din senin că ea are o condiție medicala și de aia e grasa

O întreb "pai asta nu înseamnă că ești nesănătoasă"?

A dat block

Am greșit cu ceva?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Omule in mod natural nu exista alimente atat de bogate in calori, 1kg portocale vreo 350 de calori, o ciocolata 500 de calorii 100 de grame, niciodata omul nu a avut la dispozitie atat de multa hrana, tu de ce crezi ca puteam supravetui 30 de zile cu apa, organismul uman este fantastic, doar ca noi preferam confortul, printesele din disney cu mandarine nu se ingrasau, ar avea nevoie de 10kg -20kg zilnic, degeaba mergi pe jos daca bagi mii de calori in tine, sportul trebuie insotit mereu de o dieta
cand consumi ceva uitate ca bunicul tau, nu le recunosti nu cumperi

LEGUME 50% -FRUCTE 30% -CARNE 20%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai gresit, doar fata e o frustrata puturoasa. TOTI grasii/grasele afirma ca au o conditie medicala, dar au tupeul sa manance o shaorma din cand in cand...EU, NU am mancat niciodata o shaorma pana la capat, NU mananc deloc fast food si am abdomenul vizibil. Si mereu l am avut... daca eu mi am ''permis'' asta, pai de ele/ei ce sa mai zici? Nu e niciun ghinion, sunt doar niste putori grasii/grasele.

| AdeLeu a răspuns:

In ultimul timp se promovează obezitatea și asta e nasol. Ce-i drept, sunt oameni care nu se îngrășa de la mâncare, ci de la o problema de sănătate, dar asta nu înseamnă ca are o problema de sănătate de când s-au îngrășat. De asta s-a simțit prietena ta jignita. In schimb, foarta multă lume folosește aceeași scuzalaughing,, glanda" sau alte prostii.

| caietulstudentesc explică:

Am uitat sa menționez că mie toate fetele la 20 de ani mi se pare că sunt slabe ca prințesele foarte rar vad grase