| tonyc7 a întrebat:

O fata care nu ma cunoaste m-a adaugat recent in lista ei de persoane pe care le urmareste pe Insta. Trag concluzia de aici ca i-au placut pozele cu mine (altfel, nu m-ar mai fi adaugat).
Si totusi, atunci cand am inceput sa ii trimit mesaje cu scopul de a comunica cu ea, de a o cunoaste mai bine, m-a scos din lista ei!
Care sa fie motivul?
Pentru ca nu am jignit si nu am insistat cu nimic, stiu foarte bine ce inseamna o comunicare normala si cu bun-simt.

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fata aia ti-a dat follow de la sugestii, fara sa se deranjeze sa mai intre sa-ti vada tie pozele.
Ideea era sa fii fraier si sa-i dai si tu follow, apoi aprecieri pe banda, fara sa ii trimiti mesaje.
Ca asta se poarta pe insta, uratele isi pun poze in care arata bine, fraierii stau si dau like-uri.
Nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul ramane sub forma de cifre.

| tonyc7 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu te contrazic, dar suna a raspuns venit din experienta proprie.
Daca tu ai avut numai acest sentiment dezamagitor de fiecare data cand ai folosit Insta, atunci problema te priveste insa nu mai incerca sa o si generalizezi. Sunt si destui tipi care chiar au succes la tipe cunoscute pe Insta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru tonyc7):

Nu sunt frustrat din cauza Instagramului, stai linistit.
Doar observ ce e acolo. Mii de "urmariri", mii de libidinosi care incearca sa abordeze inclusiv in comentarii, si nu ii baga nimeni in seama.
Nu stiu cati agata acolo fara sa se cunoasca din alte parti.

| tonyc7 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai din alte parti de unde altundeva?
Vede un tip o tipa pe Insta de care ii place... Si intra cu ea in vorba... De unde altundeva ai vrea sa o cunoasca daca Insta e unicul mijloc prin care a putut sa o vada (cel putin momentan)?

| J0B0MAT a răspuns:

Nu înseamnă neapărat că te place. Lumea dă follow și random. Și apoi unfollow.

| Lioana a răspuns:

Nu i-a placut ce i-ai scris sau nu i-a placut faptul că i-ai scris. Poate nu voia decat sa te urmareasca de la distanta, fara implicare.

| tonyc7 explică (pentru Lioana):

Si ce crezi ca ar fi trebuit sa ii scriu ca sa ii placa?