| Simpluuu a întrebat:

O fata mi-a zis ca are nr de telefon a lui florencia bertotti dar nu mi la dat. sa o cred? mi-l dati voi?

Răspuns Câştigător
| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck Si eu am nr lui Michael Jacksonwinking Daca vrei ti' l dau. Pacat ca e mortlaughing Ca acum nu poti vb cu elwinking laughing Daca vrei iti dau id'ul lui, ca are net acolo suswinking michael_jackson@raiyahoo.com laughing)

7 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Avand in vedere ca florencia bertotti nici macar nu locuieste la noi in tara eu zic sa nu o crezi.De unde dumnezeului a facut ea rost de nr ei, s-a dus pana in Argentina sa o caute?

| birdie14 a răspuns:

Şi tu chiar ai crezuto? Mai cunosc şi eu astfel de specimene care spun că au id-ul lui Bieber, Gomez...sau care mai sunt, dar frate! chiar sunteţi atât de proşti.
Deci răspunsul e nu, nu pune botul la orice tâmpenie.
Baftă.

| Bailey a răspuns:

Si tu ai timp sa o crezi? rolling on the floor Nu ai cum sa faci rost de numarul lui florencia de la noi laughing lol rolling on the floor

| Alexutza6755 a răspuns:

Eu nu prea cred.Dar poate daca chiar esti asa de interesanta sa-l gasesti, cauta pe net.
Daca il gasesti mi-l dai si mie.Bine?
Te rog muult.

| pokales a răspuns:

@dydy cred ca mai corect ar fi fost michael_jackson@iadyahoo.com. Dar banuiesc ca esti fan happy

| Ioana960 a răspuns:

Suna la 0900 900 086 si spui ca vrei cu Federico Amador sau cu Florenciei Berotti ( Apropo trebuie sa ai 6 euro, deoarece, ei stau in alta tara acum, si nu poti suna doar daca ai 6 euro )poftim ca sa nu crezi ca te-am mintit!

| SenioritaTeePupaceşte a răspuns:

Daca nu ti-l da evident ca nu e adevarat!

Întrebări similare