| Oxii11 a întrebat:

O fata se tot i-a de mine si ma injura si zice ca ma batehee hee. Si eu am injurat'o si i-am dat dovada ca nu mi-e frica de ea, ea sta aproape de mine si ma barfeste si chesti de genu. S-a certat cu mine din cauza unei verisoare de-a mea pentru ca ea mi-a facut ceva si nu o pot ierta. asa ca ea s-a bagat. desii fratele meu zicea ca ea nu trebuia sa se bage il aprob! Cam cum pot sa reactionez? scuze daca e grestia categoria big grin Fundita

Răspuns Câştigător
| dudy998 a răspuns:

Deci in primul rand aduna-ti toata gasca sau suna pe colegi sa va intalniti si cand o vezi pe strada o bati pana ii iese bulionu pe bornau ii zici cateva injuraturi de genu: '' copil facut din laba si scuipat pe perete''... bafta!

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu o baga in seama,fii indiferenta. Daca te mai injura ceva,zii lu fractu, se poate lua si el de ea, si o poate face sa inceteze.

| tigersss a răspuns:

Eu am patit la fel si m-am imprietenit cu persoana respectiva imprietenestete cu ea aflai cat mai multe secrete si apoi fa-o de ras daca esti o fire razbunatoare

| Deiia a răspuns:

Nu o baga in seama ce zice ea.Fa pe indiferenta gasesti alt lucru de facut si daca pana la urma nu te lasa zi de ce s-a bagat ea si de ce nu te mai lasa in pace... Daca n t lasa.Dai vreo 2 sau 4 sa te simta mai bine. big grin

| gini2011 a răspuns:

Pai sa ii zici fato lasa-ma in pace pana nu te fugaresc si te iau la palme, si ii mai poti spune eu vreau sa ne intelegem cu frumosu nu sa ne batem sau sa ne certam ca nu rezolvam nimnik.Nu stiu daca il vei lua sfatu meu dar cheara altcumva nu stiu cum ar mai putea rezolva. pupici