În ce carieră? Cum o propulsează? Cum o împinge? O carieră reală se bazează pe competențe, nu cum crezi tu. Chimia sexuală, că el este băbat și ea este femeie, sentimente și afinități pot juca un rol, dar acesta nu este nici substanțial și nici definitoriu în acest proces. La final, poți să o numești cum vrei pe acea femeie.
Nimeni nu te propulsează fără un câștig.
Da, se poate sa muncești pentru cineva și patronul sa te promoveze pentru ca faci bine ceia ce faci la munca.Adica te promovează pe meritul tău, timpul tău, munca ta.
Dar sa vina cineva cu bani sa îți deschidă ție uși rendom, sa te pună directoare la banca și alte minuni fără sa îți ceara nimic nu prea cred.
Păi în realitate, lucrurile nu pot fi așa cum le prezinți tu.
Care poate fi motivul real pentru care bărbatul influent o propulsează?
Sau bărbatul ăsta așa face cu toate femeile?
Dacă nu, de ce a ales-o tocmai pe ea?
Eu încerc să judec prin prisma mea.
Dacă nu am un anumit interes, de ce aș propulsa la mine în firmă o anumită femeie, în loc să fac o selecție și să o aleg pe cea mai potrivită?
Iar în urma unei preselecții, totul se încadrează în normalitate, nici nu mai are rost întrebarea dacă câștigătoarea poate fi materialistă sau oportunistă. Deci, cum e?
Pai pentru ca e Rosalia, de aia a pus 15 intrebari la fel, genul asta punea si inainte, e stilul ei. Normal ca o sa zica ca nu.
Exact cum facea, intra pe privatul meu si uneori zicea sa dau o parere la intrebarea x, asa cum a facut si acum.
Atunci este vorba de o femeie foarte naiva.Noi pe aici le zicem femei usoare, dar nu de greutate cred ca este vorba.
robertmarius114 întreabă:
Cipi1212 întreabă: