Cocota ieftina.
Dar nici cine se gandeste prea mult la ce face cocota ieftina nu face ceva inteligent. Lasati cocotele sa faca ce vor.
Nu trebuie sa fii atragatoare sa ai multi parteneri, ca baietii de pe santier abia asteapta si nu-s nici pretentiosi.
Ar fi necesar să înțeleagă mai mulți asta.
Dar nu o sa inteleaga, draguta.
Cum nu o sa inteleaga niciodata toata lumea ca PSD e o ciuma. Mereu vor exista doua sau mai multe tabere. Si nu e nimic rau in asta, pe termen lung creeaza avantaje, dar asta e o discutie complexa si lunga.
Prostia, destrăbălarea și PSD-ul sunt, într-adevăr, nemuritoare. Ne otrăvesc societatea, îmi permit să spun, în egală măsură, mai puternic decât ne-ar otrăvi-o o epidemie de ciumă.
în fapt, românii care votează cu PSD sunt, cu toții, suferinzi de ciumă. :d
De unii poate sa fie considerata o femeie mortala, iar de altii doar o stoarfa, depinde cum privim.
In general putem considera ca o femeie usuratica cu care te distrezi si doar atat.
Multumesc
"Viața sexuală activa"
Ce murdara ma faci sa ma simt...îmi pare rău ca viața mea sexuală nu e inexistenta, ca a ta.
Am avut mai mult de 2 parteneri, clar sunt neatrăgătoare...
Ai gresit persoana cu care sa te certi ori stii ceva despre ceapa
))
Femeie atrăgătoare poate să fie considerată orice femeie care e... atrăgătoare.
2
Deci plato e un jeg? Ca si el a avut cel putin 2.
Ma refeream la caste, i-am scris ei fără sa vreau. oricum o sa se simtă cea care trebuie.
O femeie care s-a sarutat cu mai mult de un barbat este o nimfomana de doi bani! O paria a societatii! Ce sa mai vorbim de taraturile alea care se trezesc ele ca vor sa isi continue viata dupa ce le-a murit partenerul in razboi, incendiu sau pe unde naiba s-a mai gandit nemernicul sa moara?! Sa stea sa il planga ca Anca pe Iurie, ce le trebuie lor viata sexuala ca doar nu e fireasca intr-o relatie si nici nu e prielnic sexul la nivel cerebral sau fizic, nu?! Mi-e sila de alea care nu stau cu un partener ce nu le satisface dupa ce si-au oferit pretiosul vagin, pe care toata populatia masculina incearca sa il penetreze, iar ele sunt doar niste victime ce nu simt placere in timpul actului!
Dacă ești ironică, și mie îmi e scârbă de tine
SareInOchi e o fata prea desteapta ca sa aiba asemenea conceptii.
Deci e clar ca e ironica, in plus nicio femeie nu poate vorbi asa despre alta femeie.
Ce pacat ca nu orice ironie e si inteligenta...
Ai foarte multa ura in tine. Cam pentru toate fetele de aici observ.
S-a certat si cu fata Asteriei (Hecate) cu cateva intrebari in urma
AlexandraAle121 întreabă: