Eu voi fi sincer cu tine, aspectul fizic conteaza foarte mult, si cei care spun ca nu sa fim seriosi
Fiecare are opinii diferite.
Fiecare se minte de fapt in mod diferit, du-te in fusta mini pe strada sau in haine de calugarita, sa fim seriosi suntem finte vizuale, 85% percepem prin ceea ce vedem, nu vedem suflete, carcatere, ceea ce ai scris tu un barbat nu da 2 lei daca e urata aia
Nu am zis ca e urata. O fata normala!
Atunci e fata viselor clar
Are din toate cate putin!
Https://www.google.ro/......ps?/search Uite-o cat e de urata!
O stiu. E femeia ''vampir''. Cica bea 3 litri de sange la zi. De unde, Dumnezeu stie...
Ai dreptate, daca e s-o luam asa, cele cu acel calibru de 90/60/90 sunt plastiline, nu mai sunt femei in carne si oase, ci siliconate si plastificate! Eu vad o fata mai frumoasa cand este naturala si nu este plina de machiaje. Frumusetea se vede in esenta si in originalitate!
Exact. Tu cu gandirea ta, o sa ai noroc de o fata buna! Iti spun de pe acum. Tu nu gandesti ca altii, gen ''sa am pe ce pune mana sau mama ce bomba de gagica am langa mine. Tu vrei ceva natural. O sa vezi ca am dreptate. Tu chiar meriti o fata buna sa te iubeasca!
Mi-e scarba de siliconatele alea, nu am ce sa vad la alea. Sunt multe fete cu forme naturale, daca tot vreau. Multumesc, multumesc, eu tot ce vreau e sa nu fie vreo pastilata!
O sa ai noroc, sau in cazul in care vorbesti deja cu una si o consideri ''diferita'' de restul, tipa aceea iubeste si nu isi bate joc, cum fac altele. Stii, e o vorba: ''ca sa fii de neinlocuit, trebuie sa fii diferit.'' Daca ar fi gandit macar 1% si tampitul ala ca tine, nu ne-am mai fi ''urat'' acum.
Fiecare gandeste cum poate sau cum stie, nu il judec pe tip, nu il cunosc asa ca nu ma bag sa-l critic.Majoritatea baietilor prefera o fata originala si naturala, decat una plastificata, sa fim seriosi. Daca ai avea cu ce tonaj isi toarna pe fata cu lut acele fiinte, te-ar lua groaza, daca ai vedea cat de deformate sunt in urma operatiilor incasate...
Pai da. Are tata o vorba: ''Sa le vezi dimineata cand se trezesc, nu cand le vezi la tv''. are dreptate.
Si in cazul operatiilor, daca ai stii cate cazuri am vazut pe youtube, care aratau mai rau dupa decat inainte. Dar nah, omul nu e multumit, vrea mai mult intotdeauna. Si uite ce pateste.
Multe operatii estetice care au esuat, facute de vedete. Si pe langa faptul ca sunt si costisitoare mai sunt si riscante, nu iti garanteaza nimeni succesul.
Cum e tipa aceea din Rusia, are chipul de portelan exact ca nu stiu ce papusa, pai ma ia rasul doar cand aud ce si-a bagat fetita aia pe fata. Unii nu sunt sanatosi, silicoane ca silicoane, machiaj ca machiaj, dar sa-ti faci fata de portelan, da-o-n colo de treaba)
Serios? Care tipa? Nu am auzit de ea. Pai astia nu au ce face cu banii.
Https://www.youtube.com/watch?v=87b2R46rzDo Merita sa joace in filme horror, isi ia toti banii!
Fereasca Dumnezeu!
Sa-ti apara una ca asta in fata noaptea, sa-i vezi chipul alb ca faina, faci infarct direct! Oameni si oameni pe lumea asta, unii au chiar probleme grave la capatana!
O trimit la tine.
Sa stii!
Tipa nu e chiar urata, are trasaturi frumoase, se vede chiar si sub 'masca de portelan', dar e cam ciudata rau. Mai stiu o alta tipa care si-a implantat un fel de coarne, ca sa para o diavolita, de aia deja n-am ce sa mai zic!
Aratami-o. Sunt curioasa. Numai ''minunatii'' pe pamantul asta.
O femeie frumoasa e o femeie care te iubeste cu adevarat, cu rele si cu bune si nu incearca sa te schimbe.
Si da, ai dreptate, dar pana sa realizezi asta, aspectul are o mare importanta.
Dupa cum se stie, prima data ii vezi aspectul, nu felul cum gandeste, sau cat de apropiata poate fi de tine...
Relativ, tu ai descris o femeie perfecta nu una frumoasa Frumusetea este mai mult o calitate fizica iar pentru aceasta nu exista un standard, fiecare o vede in felul sau.
Exact. De exemplu daca tu iubesti o fata, poate sa nu fie ea tocmai perfecta, dar in ochii tai, este, pentru ca o iubesti.
Normal, nimeni nu este perfect. Trasaturile care conteaza cu adevarat intr-o relatie sunt cele "morale", cele fizice nu conteaza.
Degeaba este ea ''perfecta'' daca nu ai ce scoate din ea.
Da, inteligenta este mai importanta decat varsta iar frumusetea sufletului este mai importanta decat cea fizica.
Nota 1000 pentru raspuns!
Multumesc pentru nota
E totul foarte relativ, o persoana poate fi pentru tine cea mai frumoasa indiferent de cum arata(bineinteles, aici cu anumite conditii totusi), asta daca ai anumite sentimente pentru el/ea
tu poti sa vezi o persoana ca fiind cea mai frumoasa daca o iubesti
totusi vreau sa-ti cer parerea in legatura cu ceva, pari de treaba si de asta. ti se pare normal ca tipul cu care esti sa se simta mai atras fizic de alte fete decat de tine?
Cred ca e in codul genetic al tutror nu doar al barbatilor sa ne simtim atrasi si de altii decat de ceea ce avem langa noi. Posibil, nu stiu. Eu consider ca ceea ce are tipa, am si eu si nu vad care ar fi diferenta. O mica escapada cam toti avem. Nici eu nu sunt sfanta, si eu am flirtat cu altii, dar iubitul meu a ramas iubitul meu. Toti avem cateodata mici scapari.
Cam ''curios'' tu asa. Vezi ca maine iti aduc prajitura!
Tu imi intarati curiozitatile oferindu-mi prajituri.
Am facut prea multe si nu am ce face cu ele. Si am zis sa mai ofer si celorlalti!
Nu ai dreptate, aspectul chiar conteaza, la fel ca si marimea Normal ca conteaza mai mult ce ai spus tu dar aspectul nu este deloc cantitate neglijabila, din contra.
Eu m-am referit la faptul ca o femeie poate fi frumoasa si prin simplitate, naturalete, sa te iubeasca. Preferi una care mai umbla cu zece? de ce, doar pentru ca este ''perfecta'' / falsa. Eu zic ca nu.
Prefer una care sa aiba tate mari si sa nu puna prea multe intrebari. Sa faca oral si sa gateasca bine.
Sa ma anunti si pe mine cand o sa o gasesti. By the way, BAFTA, o sa ai nevoie.
De ce sa fie asa un lucru dificil sa gasesc ce caut? Fete nu prea destepte si cu tate mari se gasesc din belsug, o mare parte din ele stiu sa gateasca si 90% din femei fac sax oral... Nici macar nu sunt pretentios.
Asa e. Rectific. Gasesti fraiere destule.
Iti aduc niste zama de varza, sa te ''racoresti''.
CE femeie adevarata.
Si devreme acasa!
Http://www.thehomeplanet.org/wp-content/uploads/2012/04/Spit-or-swallow.gif
Caracteristic plângăcioaselor, plictisitoarelor şi neinteresantelor.
Un text de toată jena.
Eu am invatat ca daca nu am ceva bun de spus, mai bine nu mai zic. Asa ar trebui sa faci si tu.
Ai.
Știu sigur că ai dreptate pentru că EU sunt o femeie frumoasă și fac exact ce ai scris tu mai sus.
anonim_4396 întreabă: