| Florentina9210 a întrebat:

O femeie frumoasă nu este una cu o siluetă 90-60-90 şi nici o femeie cu gene false, extensii de păr, silicoane etc. O femeie cu adevărat frumoasă, este femeia care te sărută dimineața pe frunte şi îți urează " Bună dimineața iubire sau soțul meu scump!"
O femeie frumoasă este femeia care îți dă imediat o pastilă când îți e rău, ce îți face un ceai când eşti răcit, ce te ține la pieptul ei, şi te mângâie pe păr până pleci la servici.
O femeie frumoasă nu trebuie să aibă o vârstă sau anumite kilograme şi nici o culoare anume a ochilor, o femeie frumoasă cu adevărat este femeia ce te face fericit

Am dreptate?!

58 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Atunci e fata viselor clar

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Are din toate cate putin!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Https://www.google.ro/......ps?/search Uite-o cat e de urata!

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Florentina9210):

Tu imi intarati curiozitatile oferindu-mi prajituri.

| Florentina9210 explică (pentru SergiuBoss11):

Am facut prea multe si nu am ce face cu ele. Si am zis sa mai ofer si celorlalti!

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

O stiu. E femeia ''vampir''. Cica bea 3 litri de sange la zi. De unde, Dumnezeu stie...

| Staind a răspuns:

Aproape am vomitat.
Dar daaa! Ce dracu'

| Florentina9210 explică (pentru Staind):

Iti aduc niste zama de varza, sa te ''racoresti''.

| Staind a răspuns (pentru Florentina9210):

CE femeie adevarata.

| Florentina9210 explică (pentru Staind):

Si devreme acasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caracteristic plângăcioaselor, plictisitoarelor şi neinteresantelor.
Un text de toată jena.

| Florentina9210 explică (pentru anonim_4396):

Eu am invatat ca daca nu am ceva bun de spus, mai bine nu mai zic. Asa ar trebui sa faci si tu.

| OldSoul a răspuns:

O femeie frumoasa e o femeie care te iubeste cu adevarat, cu rele si cu bune si nu incearca sa te schimbe.
Si da, ai dreptate, dar pana sa realizezi asta, aspectul are o mare importanta.
Dupa cum se stie, prima data ii vezi aspectul, nu felul cum gandeste, sau cat de apropiata poate fi de tine...

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

De acord cu tine!

| AirănMeidăn a răspuns:

E totul foarte relativ, o persoana poate fi pentru tine cea mai frumoasa indiferent de cum arata(bineinteles, aici cu anumite conditii totusi), asta daca ai anumite sentimente pentru el/ea
tu poti sa vezi o persoana ca fiind cea mai frumoasa daca o iubesti
totusi vreau sa-ti cer parerea in legatura cu ceva, pari de treaba si de asta. ti se pare normal ca tipul cu care esti sa se simta mai atras fizic de alte fete decat de tine?

| Florentina9210 explică:

Te-ai simtit mai bine daca ai zis asta?

| Florentina9210 explică (pentru AirănMeidăn):

Cred ca e in codul genetic al tutror nu doar al barbatilor sa ne simtim atrasi si de altii decat de ceea ce avem langa noi. Posibil, nu stiu. Eu consider ca ceea ce are tipa, am si eu si nu vad care ar fi diferenta. O mica escapada cam toti avem. Nici eu nu sunt sfanta, si eu am flirtat cu altii, dar iubitul meu a ramas iubitul meu. Toti avem cateodata mici scapari.

| Florentina9210 explică:

Zise unul care nu a fost in stare sa tina o fata langa el. Patetic!

| ALLiNNaMiRRaBella a răspuns:

Ai.
Știu sigur că ai dreptate pentru că EU sunt o femeie frumoasă și fac exact ce ai scris tu mai sus.

| Florentina9210 explică (pentru ALLiNNaMiRRaBella):

Ma bucur!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu ai dreptate, aspectul chiar conteaza, la fel ca si marimeawinking Normal ca conteaza mai mult ce ai spus tu dar aspectul nu este deloc cantitate neglijabila, din contra.

| Florentina9210 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Eu m-am referit la faptul ca o femeie poate fi frumoasa si prin simplitate, naturalete, sa te iubeasca. Preferi una care mai umbla cu zece? de ce, doar pentru ca este ''perfecta'' / falsa. Eu zic ca nu.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Florentina9210):

Prefer una care sa aiba tate mari si sa nu puna prea multe intrebari. Sa faca oral si sa gateasca bine.

Sa ma anunti si pe mine cand o sa o gasesti. By the way, BAFTA, o sa ai nevoie.winking

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Florentina9210):

De ce sa fie asa un lucru dificil sa gasesc ce caut? Fete nu prea destepte si cu tate mari se gasesc din belsug, o mare parte din ele stiu sa gateasca si 90% din femei fac sax oral... Nici macar nu sunt pretentios.

Asa e. Rectific. Gasesti fraiere destule.