| Hammurabi a întrebat:

O femeie frumoasă poate deveni neatrăgătoare atunci când vorbește/zâmbește datorită mimicii feței și a zâmbetului.
Iar o femeie obișnuită poate deveni simpatică și atrăgătoare când vorbește/zâmbește, tot datorită mimicii feței și a zâmbetului.
Cred că e valabil și pentru bărbați.
Ați sesizat vreodată chestia asta? laughing

42 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde cum il vede altcineva

| RAY a răspuns:

O femeie frumoasa e frumoasa indiferent ce face la fel și un bărbat frumos, o persoana urata poate zâmbi, rade ca e respingător la fata, nu zâmbetul te face cumva și doar simetria fetei

| RAY a răspuns:

Ție îți plac sofismele

| Drimmero a răspuns:

Daca zambeste exagerat si mimica fetei e prea proeminenta iar zambetul e uratel, atunci da. De obicei una frumoasa de multe ori are si grija de ea, de zambetul ei, isi pune aparat sa aiba dantura simetrica, dinti albiti, curati.
Si da, una normala poate deveni foarte sexy prin zambet, au unele un zambet angelic de te induioseaza cand le privesti.

| Mosotti a răspuns:

Evident ca asa e, se poate schimba figura si sa devina total neatractiva, am si vazut asta de multe ori la fetele misto, cand se deformau prin zambetu ala exagerat sau penibil.
E valabil si la femei si la barbati.

| T0T a răspuns:

Nu doar o femeie. La un bărbat e la fel.

| Dismally a răspuns:

N-am idee cum e la barbati dar in principiu ar trebuie sa fie la fel ca la femei. La barbati nu am observat happy

| Lioana a răspuns:

Eu nu am vazut niciodata ca cineva sa devina neatragator când zâmbește. Zambetul infrumuseteaza totdeauna, dupa parerea mea.

| RAY a răspuns (pentru Lioana):

Hai sa zâmbim cu tot Non stop ca clovni

| raMLesS a răspuns:

Daca are toti dintii in gura si un zambet in care nu-si arată gingia, iar dintii sunt drepti si ingrijiti(detartrati, albiti, spalati), atunci nu prea cred ca poate fii neatractiva.
Neatractiva devine doar in cazul in care exista detalii asimetrice proeminente gen cand zambeste/rade o jumatate a feţei e mai ridicata decat cealalta jumatate de exemplu, un ochi il tine mai inchis fata de celalalt, sau zâmbeste si un ochi o ia la vale laughing
Totul ţine de proportii si de simetrie.

| oglindasultanului a răspuns:

Cata rabdare ai cu persoana sa te concentrezi asupra sa, daca nu-ti convine ceva, fugi insultandu-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop. O femeie frumoasa devine neatragatoare dacă "scăpa perle pe gura",sau din cauza arogantei și a grandomaniei dar nu din cauza zâmbetului. Dacă vorbește lemne da, atunci devine asa,însă dacă vorbește frumos și rațional, ( normal ) atunci devine și mai frumoasa

O femeie obișnuită poate sa devina simpatica datorita personalității ei native,sa știe sa se facă mai plăcută decât cea care e frumoasa dar lipsita de personalitate, sau care vorbește aiurea,sau e plictisitoare, atunci toată frumusețea ei se anulează și femeia obișnuită devine femeia cea frumoasa în ochii privitorilor,cea care e simpatizata datorita faptului ca aceasta este deschisa și receptiva la conversații, datorita dezinvolturii și a naturaletei poate deveni mult mai plăcută de către cei din jur. Depinde, în ziua de azi vezi tot mai puține femei proaste, sau care stau prost cu comunicarea.

Dacă o femeie este frumoasa și este lipsita de personalitate atunci aceasta caracteristica nu o va ajuta prea mult, sa nu zic ca persoanele fără personalitate sunt predispuse la boli psihice grave cum e depresia! De ce? Fiindcă nu se pot integra,adapta, dar se întâmplă rar asa ceva la femei, mai degrabă la barbati,ei dacă sunt timizi,tacuti și plictisitori devin singuratici, marginalizați datorita lipsei de personalitate care este nativa! O femeie dacă arata bine și proasta de bubuie dacă e, tot are cereri multe de la sexul opus, sau e plăcută pur și simplu dacă nu are si figuri în cap.
Contează si ce vorbești, zâmbetul într-adevăr ajuta sa te faci plăcut, dar comunicarea este cheia. Poți fi foarte inteligent dar extrem de plictisitor, sau foarte frumos /frumoasa sa fie o persoana dar sa nu știe să se facă plăcută, sau poate fi antipatica.
Totul în relațiile interumane, socializat tine de personalitate și inteligenta, dacă nu le ai poți fi cea mai frumoasa ca nu te va ajuta prea mult în viata.
Frumusețea nu este completa dacă nu persoana respectiva nu are caracter, nu este simpatica.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

A intrebat strict de fizic si tu ii tii discursuri despre personalitate rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Da, fiindcă fara ea ești mort! E nativa, nu se dobândește. Dar ai dreptate, a întrebat strict de fizic, dar eu ziceam ca daca o femeie frumoasa este lipsita de personalitate ea rămâne doar frumoasa și atât indiferent câte zâmbete 'face' este = cu 0.
Dar da, sunt unele femei, care în momentul în care zâmbesc sau vorbesc am sesizat ca li se "mișcau" nasul, sau arata cringe.

Vad ca l-ai transformat pe Adrian in demonul zozo rolling on the floor ce evil eștilaughing

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

" O femeie frumoasa devine neatragatoare dacă "scăpa perle pe gura", sau din cauza arogantei și a grandomaniei dar nu din cauza zâmbetului".
Total gresit, nu in toate cazurile.
Gramada de barbati sunt la picioarele unor femei care scapa perle cu duzina si care-s arogante si grandomane, pentru ca ei sunt atrasi f tare de frumusete.
Asa ca asta e adevaru, nu e okey sa fugim de acest adevar, realitatea o arata oricand.

Poate pentru unii barbati da, devine neatragatoare daca face aia ce zici tu, insa pentru majoritatea nu.
Femeia mai putin a fost cautata pentru caracter si creier, cat pentru fizic.

Pai ce-mi ziceau mie baietii "da ce ma, o f in creier si in caracter? Tu nu vezi cum arata frate? Betoooon, m-as insura imediat cu asta".
Cam prostuti barbatii astia multi din ei (nu toti), dar asta e.
Si dupa ani regreta in final, se trezesc, cand matura alea cu ei pe jos.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Da,o femeie dacă arata bine și proasta dacă o fi tot are cereri,dar dacă nu are deloc personalitate ( e plictisitoare) nu mai atrage asa mult, atrage,dar nu va avea relații serioase,de lunga durata,fiindcă plictisește, și mulți fug de plictiseala ca de dracu,da de câteva ori în ea și aia e! Am și spus, rectificat ca ele oricum primesc cereri de la sexul opus si proaste de ar fi, în schimb pentru bărbați e mai greu dacă sunt foarte timizi, plictisitori, sau au probleme de comunicare,nu prea ii cauta nimeni decat dacă sunt potenți financiar.
Dar da,sunt prosti dacă aleg sa stea cu de astea,sau profita de ele,dacă tot ele profit de ei atunci ei sunt cei care sunt prosti fiind victimele unor proaste,ca de erau versate mai ziceam...
Dar dacă vorbește aiurea eu nu știu, nu cred ca ar sta mulți cu asa ceva, dar în zilele noastre tot mai putini/puține sunt prosti/proaste
Eu oricum zic ca e un "handicap" sa nu ai personalitate, sa mai fi si timid, asocial atât la femei cât și la bărbați, sunt oameni foarte inteligenți care nu au personalitate, am tot încercat sa le spun unor deștepți ca, cu asa ceva te nasti, e nativ nu orice fraier poate deveni smecher, sau lider într-un grup, sunt și excepții dar foarte rare.

Bine, pentru un barbat de calitate, clar ca trebuie si femeia sa fie de calitate si cu personalitate, dar majoritatea barbatilor crezi ca is de calitate? Hai sa fim seriosi, au in cap doar f (desi dupa rolul lor biologic asa trebuie sa fie din pacate, ca de aia li s-a dat testosteronu f sus, deci nu ii condamn), dar ii condamn ca nu au si alte pretentii de la ele.

Si ei is in stare sa o tina de monument doar sa le f ei cand vor si cat vor, si sa se laude la altii cu ce au ei.
Ba le mai da si bani, masini, cadouri scumpe, etc.
Si din pacate astia fac piata, si de aia f multe si-au luat-o in cap, asta e si dovada ca f multi barbati asa fac si nu-s selectivi mai deloc.
Ca daca erau putine cazuri, nu se generaliza treaba ca f multe fac pe reginele.

Si oricum barbatu de calitate aratos si ala prima data se uita la fizic, si dupa aia..la restul, la ei fizicu e proba eliminatorie insa nu suficienta, si nu o ia doar daca e frumoasa.

Normal ca e ceva nativ asta cu personalitatea, dar multi nu pricep.
Dar mai depinde si de mediu de familie din copilarie, insa si mediu ala tot pe scheletu genetic se prinde.

Ba omule ce răspunsuri cool dai laughing
Acel mediul de familie din copilărie poate sa compromită întreaga viata unei persoane? Adică totul e bătut in cui?
Asta cu scheletul genetic nu o știam, tu direct psiholog trebuia sa te faci laughing adică ai stofa...

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Lui ii place sofismul, ceva ce pare corect dar nu este adevărat, toți care zâmbesc sunt frumoși, deși toți oameni sunt frumoși când zâmbesc, ceea ce nu este adevărat, zâmbetul nu creaza simetrie, zâmbetul nu creaza atracție fizica

| VeteranuI a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate ba

Da, daca ar fi din alea plictisitoare e ca tine, dar in general nu prea e cum zici, majoritatea femeilor sunt oameni medii ca si barbatii medii, deci fiind la fel, e okey.

Mai rar femei superinteligente, barbati superinteligenti, femei plictisitoare. Majoritatea si femei si barbati sunt asa si asa si se accepta unul pe altul.

Dar bineinteles, unele traume din copilarie compromit viata unei persoane, dar asta se stie, iti da niste deviatii de gandire si comportament de nu te vezi.
Da, la multi e batut in cui dupa o trauma din asta, de aia multi isi rezolva astea la psiholog, de aia si exista psihologia, ca functioneaza.

Pai eu pe langa info, am studiat si psihologia de pasiune doar ca n-am masteru ca la info, asa ca aia e, de la starea de sanatate n-am profesat la nici una.

Pai aia cu scheletu genetic nici nu trebuie sa auzi, ca e logic, adica prin schelet genetic am vrut sa zic ca 70 % e si cum zici tu, deci e genetica treaba, caracterul, felul de a fi si restul, dar educatia oricum se prinde pe acest fundament genetic, adica oricum genetica dicteaza.

Si educatia, traumele functioneaza cam cum vrea genetica.
Ca unii au aceiasi educatie si n-au traume deloc in acelasi mediu, asta e dovada ca genetica dicteaza.
Dar psihologii nu vor sa zica de partea genetica.

Ai dreptate! Foarte bun răspunsul

Asa cum am aratat ca depresia nu vine neaparat de la mediu ci tot de la genetica, si anume trei oameni reactioneaza total diferit la acelasi stimul negativ.
Cine decide cum reactionezi la acel mediu? Genetica. Daca era de la mediu, acel factor dadea la toti depresie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi influențat, dar și alții au convietuit într-un mediu nevaforabil dar tot s au impus în unele contexte, au devenit autoritari, s au adaptat, impus în grupul respectiv. E nativ,te naști cu asa ceva, nu orice prost poare deveni smecher în viata,unele experiente ajuta,dar nu vei fi niciodată ca unul care are personalitate de mic copil, care de mic sa integrat și adaptat oriunde, care are carisma
Deci e la baza ereditatea, deci e nativ.
Daca părinții tăi erau varza ca oameni, plictisitori, foarte tacuti cel mai probabil și tu ca copil vei fi la fel, ADN inferior.
Îl știu pe Adrian, și pe tine, pe toți, dar nu știu de ce își ia hate, eu zic ca ar trebui respectat puțin, are totuși o vârstălaughing chiar și în cazul în care a luat-o puțin randeaua, a dat niște răspunsuri fenomenale în anul în care și o făcut contul, ce o fi pățit după, doar el știe, dar se vede ca da în ultima vreme raspunsuri ciudate.

| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e 100% adevărat ce spui tu de ADN-ul inferior, oamenii se adapteaza la mediul in care traiesc, personalitatea ti-o formezi pe parcursul vietii

| Antopuff a răspuns:

Prima varianta nu cred ca ar fi valabila dar a doua da laughing

| Anonim67377882 a răspuns:

Stai ca n-am inteles...Pai oricine poate deveni mai atragator daca MA PLACE pe mine kiss hehe inseamna ca are gusturi bune.
O femeie frumoasa poate deveni neatragatoare daca se uita cu o fata la mine de,, ce vrei ba ciudatule?" sauuu daca zambeste la altul :-P curwa drecu.

| BogdanEminovici a răspuns (pentru Anonim67377882):

Cum să nu femeile care nu te plac și nu-ți zâmbesc sunt curwe, vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri

| IonutP22 a răspuns:

Clar, caracterul urat al unei femei frumoase o poate face sa devina o femeie mai putin atragatoare. Iar personalitatea unei femei obisnuite o poate face sa devina o femeie foarte atragatoare in ochii barbatilor.
Deci fetelor: frumusetea se poate vedea chiar si in simplitatea voastra.

| MirceaCalNebun a răspuns:

Toata lumea e frumoasa cand zambeste daca nu are 3 randuri de dinti ca rechinul

| KobraKai a răspuns (pentru MirceaCalNebun):

Asa ai vrea sa crezi. Am avut o colega destul de draguta dar cand zambea iti venea sa o iei la fuga. rolling on the floor

| MirceaCalNebun a răspuns (pentru KobraKai):

De ce? Avea dinti lipsa?

| KobraKai a răspuns (pentru MirceaCalNebun):

Nu frate da zambea de ziceai ca se stramba. Si cand vorbea cu tine parca i se schimonosea fata.

| Mosotti a răspuns (pentru MirceaCalNebun):

Nu e vb de dinti lipsa, e vb ca se deformeaza figura de parca e altcineva.

| Cnv12 a răspuns:

Toata lumea e frumoasa in felul ei

| Hecate a răspuns:

O femeie cu adevrat frumoasa e frumoasa si cu un sac pe ea.

| Hammurabi explică (pentru Hecate):

Corect.
Dacă o acoperi cu un sac o transformi în pisica lui Schrödinger. rolling on the floor

| Mosotti a răspuns (pentru Hecate):

Nu mereu, se deformeaza uneori figura de nu te vezi cand rade total aiurea sau exagerat, nu e frumoasa oricum, la corp da, acolo ramane la fel.
Dar bine, asta face un om anormal, ca una normala la cap nu ajunge sa rade sau zambeasca sau sa se strambe aiurea.

| mihaidavid2002 a răspuns:

Draga, Hammurabi, daca iubesti persoana respectiva cu adevarat aceasta va fi atragatoare indiferent de mimica. Spor la combinat!

| Hammurabi explică (pentru mihaidavid2002):

Corect.
Dar întrebarea era pentru înainte să o iubești cu adevărat. laughing