| Hammurabi a întrebat:

O femeie frumoasă poate deveni neatrăgătoare atunci când vorbește/zâmbește datorită mimicii feței și a zâmbetului.
Iar o femeie obișnuită poate deveni simpatică și atrăgătoare când vorbește/zâmbește, tot datorită mimicii feței și a zâmbetului.
Cred că e valabil și pentru bărbați.
Ați sesizat vreodată chestia asta? laughing

42 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e 100% adevărat ce spui tu de ADN-ul inferior, oamenii se adapteaza la mediul in care traiesc, personalitatea ti-o formezi pe parcursul vietii

| VeteranuI a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate ba

| mihaidavid2002 a răspuns:

Draga, Hammurabi, daca iubesti persoana respectiva cu adevarat aceasta va fi atragatoare indiferent de mimica. Spor la combinat!

| mgtow a răspuns:

Depinde cum il vede altcineva

| IonutP22 a răspuns:

Clar, caracterul urat al unei femei frumoase o poate face sa devina o femeie mai putin atragatoare. Iar personalitatea unei femei obisnuite o poate face sa devina o femeie foarte atragatoare in ochii barbatilor.
Deci fetelor: frumusetea se poate vedea chiar si in simplitatea voastra.

| Hammurabi explică (pentru mihaidavid2002):

Corect.
Dar întrebarea era pentru înainte să o iubești cu adevărat. laughing

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, daca ar fi din alea plictisitoare e ca tine, dar in general nu prea e cum zici, majoritatea femeilor sunt oameni medii ca si barbatii medii, deci fiind la fel, e okey.

Mai rar femei superinteligente, barbati superinteligenti, femei plictisitoare. Majoritatea si femei si barbati sunt asa si asa si se accepta unul pe altul.

Dar bineinteles, unele traume din copilarie compromit viata unei persoane, dar asta se stie, iti da niste deviatii de gandire si comportament de nu te vezi.
Da, la multi e batut in cui dupa o trauma din asta, de aia multi isi rezolva astea la psiholog, de aia si exista psihologia, ca functioneaza.

Pai eu pe langa info, am studiat si psihologia de pasiune doar ca n-am masteru ca la info, asa ca aia e, de la starea de sanatate n-am profesat la nici una.

Pai aia cu scheletu genetic nici nu trebuie sa auzi, ca e logic, adica prin schelet genetic am vrut sa zic ca 70 % e si cum zici tu, deci e genetica treaba, caracterul, felul de a fi si restul, dar educatia oricum se prinde pe acest fundament genetic, adica oricum genetica dicteaza.

Si educatia, traumele functioneaza cam cum vrea genetica.
Ca unii au aceiasi educatie si n-au traume deloc in acelasi mediu, asta e dovada ca genetica dicteaza.
Dar psihologii nu vor sa zica de partea genetica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Ai dreptate! Foarte bun răspunsul

Asa cum am aratat ca depresia nu vine neaparat de la mediu ci tot de la genetica, si anume trei oameni reactioneaza total diferit la acelasi stimul negativ.
Cine decide cum reactionezi la acel mediu? Genetica. Daca era de la mediu, acel factor dadea la toti depresie.

| oglindasultanului a răspuns:

Cata rabdare ai cu persoana sa te concentrezi asupra sa, daca nu-ti convine ceva, fugi insultandu-o.

| BogdanEminovici a răspuns (pentru Anonim67377882):

Cum să nu femeile care nu te plac și nu-ți zâmbesc sunt curwe, vulpea când nu ajunge la struguri spune că sunt acri