| Mindfulness a întrebat:

O femeie în vârstă sa nu zic altcumva era lângă mine in timp ce făceam cumpărături și aveam chioșcul la casa cu alimente și m-a întrebat ce mustar mi-am luat și s-a uitat la mustarul meu laughing eu i-am zis sec "picant"! S-a întâmplat la magazinul unde m-am luat de o caserita bătrână fără sa vreau! M-a barfit la toți clienții caserita aia doar că i-am atras atenția am traumatizat-o și acum lumea ma urăște și crede că am bani mulți,că de unde am eu atâția bani daca nu lucrez așa mă bârfea caserita aia cu un paznic și mai mă vorbea de rău făcea aluzii la mine de fata cu mine dar le-am dat pace că mă cunosc la nervi și las de la mine chiar daca nu e recomandat! Mi s-a părut simpatica acea femeie în vârstă dar numai românii și țiganii se comporta așa! Oare când o să se civilizeze românii și țiganii? In ce secol? Oricum nu m-a deranjat mult acea femeie chiar daca a cotrobăit la mine sa se uite la mustarul de l-am cumpărat dar se cam comporta ciudat unii oameni cu mine! Poate e o forma de a se baga cu mine in seama, dar eu nu am nevoie de abordări de astea primitive din anii 30'
Nu știu,dar noi nu prea știm să ne comportam in societate, parca am fi maimuțe! Femeia repet mi s-a părut simpatica nu m-a deranjat dar nici politicos nu e. Oare de ce a făcut acest gest? Sau poate de la anxietate mi se par mie unele gesturi ale oamenilor ieșite din comun?
E ciudat totuși să te uiți în chioșcul omului ce și-a cumpărat putea sa se uite și ea la mustarul pe care îl dorea era chiar langa ea! Ce naiba se întâmplă de unii sunt așa de needucați? Vorbim de români nu de țigani atenție!