Poate nu stiu eu regulile de salut dar eu asa am invatat ca daca o femeie intra undeva indiferent unde barbatul trebuie s-o salute primul.Eu de asta ma tin.Numai daca respectivul e seful meu numai atunci salut eu prima.
Probabil persoana respectiva s-a certat cu cineva din familia ta si de aceea te ignora si pe tine sau nu i-a convenit un gest care l-ai facut alta data cand ai fost pe la persoana acasa cine stie altfel nu vad de ce sa nu te salute.
Cat despre blog nu e o idee rea gaseste si tu un site dedicat jurnalurilor si fa-ti cont acolo sigur o sa ai succes sau pe Facebook postezi acolo cate o intamplare pe zi si o vad toti prietenii tai si iti mai ramane si amintire in cronologie.
hai ca nu e rău. Acum cu toate poveștile astea nefericite, crezi că aș avea succes. Eu nu cred.
Nu stiu de ce se poarta asa. Dar una știu. Ca de-acum înainte nu o s-o admir.
Pe soră-mea când a întâlnit-o a mers si a sărutat-o.
De aia nu e bine să crezi ca dacă tu placi o persoana te place neapărat și ea. Mai bine omu să-și vadă de drum si de-ale lui.
Altfel, dacă pui peste tot suflet si ei nici macar nu se uita la tine, atunci te va durea.
Am învățat acum.
Noapte bună
adelina682 întreabă: