luciana
| luciana a întrebat:

O femeie puternica dar,- de la tara Sau una slaba de inger, - de la oras?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

E normal ca o femeie de la tara sa fie puternica, cate nu face saracuta de ia, si am sa-ti dau un exemplu cand m-am casatorit sotia era de la tara eu un orasan smecher si plin de sine.Sotia o femeie puternica lua sacul in spate si se ducea la moara singura. Eu ce sa spun, mi-am zis ce caut eu acolo, o viata intreaga am avut o profesie tehnica. Si femeile de la oras sunt foarte bune gospodine, au posibilitati mai mari de a studia si realiza in toate domeniile vietii publice. Daca ar fi sa aleg nu as putea sa o fac deoareca fiecare dintre ele au calitatile lor.

10 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

O femeie puternica dar crescuta la oras. din pacate nu am avut bunicii la care sa pot sta la tara...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una puternica, sa-mi urce navetele de bere pe scari rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu nu inteleg ce treaba are provenienta. O femeie pe care sa o iubesti si care sa iti ofere intelegere, iubire conteaza mult mai mult.

cami
| cami a răspuns:

Eu cred ca si la oras sunt femei puternice, chiar daca nu au trait in mediul ala de tara, greutati care sa le caleasca, pot intampina si la oras. Si la tara putem gasi femei slabe de inger.

| Silvia a răspuns:

Eu sunt slaba de inger si de la orasrolling on the floor. Dar totusi...sunt fatasmug.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la tara!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu sunt de la oras dar ma consider o femeie puternica, o luptatoare.Sotul meu a fost mult timp plecat(convocari, cursuri, misiuni, detasari, aplicatii...), cu 5 copii si serviciu nu mi-a fost usor, dar am trecut peste toate...

| nicol_9663 a răspuns:

Nu conteaza de unde este femeia, conteaza cat de puternica este si daca are pe cineva langa ea.Importanti sunt cei 7 ani de acasa.

| Slavic a răspuns:

Desigur Luciana cei de la tara sunt mai voinici si femeile si barbati si copii acolo este aeru mai proaspat si mai placut
Nu tot consta in putere dar in minte nu trebuie sati arati eu sunt puternic dar arata puternicimia prin minte adica desteptaciunea

| drbear a răspuns:

Intrebarea e dificila. Eu o iau altfel. O fata venita din provincie sa lupte in Bucuresti pentru o viata mai buna, sau o bucuresteanca linistita, fara grija platii chiriei, mai visatoare, mai putin pragmatica, mai dispusa spre a fi spirituala decat spre a fi pragmatica.
Eu am ales si varianta 1 si varianta 2. Varianta 1 ma enerva cumplit, eu fiind bucurestean si cu o situatie destul de buna. Ma enerva ideea ca toate gandurile lor se indreptau spre materialism. Erau dispusa sa-si puna viata gaj la banca pentru tot ceea ce vedeau in vitrine.
Varianta 2, ma indragosteam imediat, dar pe parcurs nu vedeam niciun viitor...
Momentan merg pe 2, dar are si ceva influente de 1. Deci, draga mea Luciana...ca de obicei linia de mijloc poate fi lozul castigator.