luciana
| luciana a întrebat:

O femeie URATA, insa destepta, stilata, generoasa, un om de caracter, sau O femeie FRUMOASA, superficiala, de familie buna, cu conturi grase, ingalata, meschina si inculta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Prima variantă este cea mai plauzibilă.
Frumusețea este trecătoare, conturile pot fii șterse, îngălată va sta toată viață (nu pune valoare pe curățenie), ura de semeni, indiferența de tot ce este în jur este personajul neintegrat în societatea modernă în care trăim.
Pa, pa.

22 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

O Femeie! Punct!

| Silvia a răspuns:

O fata ca minesmug laughing
Logic, nu?smug
P. s. Si modesta, stiulaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Prefer o femeie urata, insa desteapta, stilata, generoasa, un om de caracter.

| psiholoaga a răspuns:

Cat de urata?tongue

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu pot sa spun ca ar exista femei urate deoarece frumusetea e trecatoare, si chiar de ar fa mai uratica sunt atatea metode ...de a o face frumoasa. Orsice barbat, si asta e pareria mea personala, cauta o femeie cu care sa plece la un drum care se cheama ''casatoria '', am o anumita varsta si va spun di experienta timpului prin care l-am trecut, degeaba ai bani, palate, masini la scara daca nu ai noroc de o femeie care prin felul ei de a fi aduce numai bine in casa sa stie sa se faca iubita in asa fel incat cel de langa ea sa nu ramana niciodata dator.

| xibalba a răspuns:

Nu exista femei urate, doar femei care nu au gasit sufletul care sa le considere frumoase. O femeie desteapta va stii totdeauna cum sa se intretina pe ea insasi, va aprecia banii pentru ca ii va castiga chiar ea, nu ii va avea deja in cont ca femeia de familie buna...

| albastrel a răspuns:

Aaa acum mi-am dat seama ce inseamna intrebarile astea...cred ca erau puse pentru a raspunde baietii la ele... dar hai ca raspund si la asta. daca tot am raspuns si la cealalta big grin...

pai. o femeie frumusica, desteapta, stilata, generoasa, un om de caracter, de familie buna, nu neaparat cu, conturile grase dar macar sa aiba conturile pentru a avea unde pune banii facuti impreunahee hee

| albastrel a răspuns:

Alllinna m-am descris pe mine...partida buna? nu stiu.prietenul meu zice ca da... ce zice restul nu prea ma intereseazawinking. cand imi vor place fetele te voi cautahee hee

| Slavic a răspuns:

Cum zicea mama mea...
Cind venise de la America intilnise in avion o femeie urita dar desteapta si deo placere sa vorbesti cu ea
mai bine frumos in interior decat in exterior sau frumos si prosta sau urit si destept?

| M4RK a răspuns:

O femeie FRUMOASA, superficiala, de familie buna laughing

| M4RK a răspuns:

Psiholoaga cred ca 98% laughing

| utzuman2006 a răspuns:

Combinatia ideala ar fi o combinatie intre cele doua, dar cum idealul nu exista ci doar tindem catre el, raspunsul la intrebarea ta e diferit dupa cum cel care raspunde este meschin, superficial si "frumos" si cel care este stilat, generos si de caracter.
Frumusetea fiind relativa, prin prisma subiectivismului celui care priveste... o voi elimina din ecuatie si voi alege intotdeauna stilul si caracterul in fata superficialitatii si a meschinariei, voi alege intotdeauna o femeie desteapta in fata uneia care doar pentru simplul fapt ca e purtatoare de tocuri crede ca tot ce e bun i se cuvine...

| DarknessKirin a răspuns:

O femeie Frumoasa desteapta stilata cu conturi grase si generoasa

Răspuns utilizator avertizat
| ecristinamc a răspuns:

Daca este desteapta, cea urata devine foarte frumoasa.Asa ca votez prima varianta

| theStar a răspuns:

Clar cea urata si stiliata... atitudinea invinge totul*daca o ai*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-i urata, este o greseala a naturii, daca mai este si stilata generoasa si de caracter sigur nu-i o partida buna pentru un barbat, daca-i frumoasa, superficiala are cont in banca, ca-i ingalata meschina si inculta, nu prea conteaza, este o partida excelenta, toate colegele mele construie dupa sablonul asta s-au maritat cu superbaieti fara avere dar cu un suflet de aur, am ramas eu, l-am adus la mine n-are nici nici dar mai sper la marea iubire, cer dispensa pentru inteligentalaughing laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fie ipocriti barbatii aici. ca nu cred eu ca ar alege prima varianta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastrel credzi ca esti o partida buna? ca-mi place cum gandesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur are bani aia frumoasa? hai ca se poate dresa happy
@luciana ai si numerele lor de telefon?hee hee
hai pabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastrico era vorba doar de situatie nu de schimbarea partenerului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luciana eu sunt deja urata si desteapta...nu as putea incerca si cealalta varianta?

Întrebări similare