În vremurile mai vechi ţipătul era considerat o armă ce putea paraliza ori chiar ucide, se considera că strigătul, imitând zgomotele forţelor naturii, le putea stârni şi în realitate(strigătele războinice ale pieilor-roşii, etc), simboliza mânia punitivă a zeilor. În artele marţiale există credinţa că cei ajunşi la cel mai înalt grad al iniţierii pot ucide doar cu un ţipăt.
Din lipsa de idei pe moment, sperind ca in timpul asta o sa le vina vreo una.In cazul meu tip din imposibilitatea de a face ceva din disperare de cauza sau pentru simplu motiv pentru ca asa simt atunci.In momentul cind tip inca mai sper ca se poate face ceva pentru intelegere dar sint e extrem de periculos cind am ales sa tac in cazul unei neintelegeri.
Sunt foarte interesante raspunsurile voastre dar asa cum am promis am sa vi-l reproduc pe cel dat de inteleptul indian:'
"Atunci cand doua persoane se cearta, inimile lor se distanteaza foarte mult.Pentru a acoperi aceasta distanta ei trebuie sa strige ca sa se poata auzi unul pe celalalt.Cu cat sunt mai suparati, cu atat mai tare trebuie sa strige, din cauza distantei si mai mari"
Si spuneti voi daca nu e cea mai frumoasa si mai subtila explicatie! Multumesc pentru raspunsuri.