| Steregoi a întrebat:

O gagica poate ramane insarcinata doar daca o ia in gura?

Pentru ca tot contact sexual e. Conform teoriei hazardului pe care se bazeaza teoria evolutionista ar trebui sa se poata, de ce nu? Un zombie, cu o singura muscatura, determina nasterea unui nou zombie.

10 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Da, dar numai dacă e mutantă și are ovare în loc de amigdale. laughing

| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu prin s*x oral nu.

| JackR a răspuns:

Exista diferite "mituri" legate de auto-satisfacere (nu pot sa folosesc cuvantul corect din DEX, in afara topicului "Dragoste si Sex", dar este cel care incepe cu "mas" si se termina cu "turbare"): ca orbesti, ca surzesti, ca iti creste par in palma etc. La tine se adevereste cel care spune ca de la prea multa, tampesti!

| Steregoi explică (pentru JackR):

Si cu evolutia cum ramane? De ce nu s-ar putea? Nu exista chiar nici o probabilitate?

| JackR a răspuns (pentru Steregoi):

Vezi raspunsul de mai sus, dat de Hammurabi. Daca adaugam faptul ca evolutia are grija sa "conserve" sau sa "imbunatateasca" potentialul genetic si, ca urmare, mutanti sunt sterili, probabilitatea calculeaza tu probabilitatea!

| Steregoi explică (pentru JackR):

Probabilitatea=zero si deci nu exista evolutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ããã, daca ne tragem din maimuta de ce nu avem coada? Gata, am reusit sa demonstrez ca cercetatorii sunt prosti si eu destept.

| Steregoi explică (pentru anonim_4396):

Folositor, inteligent raspunsul tau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Steregoi):

Mie nu imi ajunge sa imi spui chestia asta. Nu e acelasi lucru cu a spune asta apasand un buton numit vot. Trebuie sa se adune acolo numerele sa arate valoarea mea big grin

| AlecuAlex a răspuns:

Nu te mai uita la prostii baga-te pe cartoon ntework si gata