Am avut o intindere care m-a tinut si o luna, am fost la limita de ruptura musculara care aia necesita mega recuperare si esti practica leguma, am alunecat pe o minge si m-am dus cu piciorul drept in fata, am facut un fel de spagat, a fost ceva nasol ca am stat la pat destul, abia ma puteam misca, cand calcam pe piciorul drept si puneam greutate pe el deja mi se taia tot filmul si simteam cu pic, sunt si dureri mari si simti si un fel de arsuri pe toata partea aia unde e intinderea, tin minte ca am stat in perioada aia doar cu gheata si banda elastica, usor-usor isi revenea muschiul, prima saptamana a fost horror ca nici din pat nu prea ma puteam da jos, ca sa merg la baie saream intr-un picior.
" Majoritatea entorselor și întinderilor musculare trec de la sine în câteva zile sau săptămâni. De obicei, o întindere musculară poate trece în câteva zile. Entorsa poate dura de la una până la patru săptămâni. În cazul în care afecțiunea este severă și este nevoie și de o intervenție chirurgicală, vindecarea și recuperarea pot dura mai mult timp."