Cine zice ca trebuie sa ai tanga cand te duci la intalnire?! Eu cand ma intalnesc cu un baiat, la o bere, chiar nu port tanga.
Nu cred ca e o regula. Poti purta si boxeri ca doar nu iti baga mana in pantaloni /sau pe sub fusta sa vada ce ai pe tine.Nu am mai auzit asa ceva.chiar nu stiu...eu maa gandesc ca poti purta ce vrei...nici el nu poarta ce ai vrea tu. e ciudat.
Poti sa porti ce vrei nu neaparat tanga.Ca doar nu se uita el la ce porti u
Depinde de gusturile tale nu de ale lui
Important este sa te simti tu sexy. Ai putea sa nu-ti iei chiar cei mai mari chiloti pe care-i ai. Sa nu fii pusa intr-o situatie jenanta. Tu nu ai vrea ca el sa aiba niste boxeri super si sa iasa din blugi "accidental" banda aia de sus? Nu ti-ar creste un pic pulsul? Asa si el, vrea sa-i pui la munca imaginatia si sa-l surprinzi placut. Dar normal, depinde numai de tine. Porti ce vrei.
Un prezervativ ar fi mai ok. eu zic sa ai in poseta vechiul testament, chiar daca ai tanga la tine
) ala chiar era iubitul tau? Ce compliment negativ de prost gust Nu cred ca au importanta chilotii dar de preferat sa se dea jos cat mai repede o zi buna!
Uite! De asta nu port eu chiloti deloc. Ei, are cineva acum ceva de comentat?
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: