| dancapitan a întrebat:

O intrebare cred buna : de ce noi romanii ne mandrim cu istoria noastra, ca am invins in atatea batalii, si am purtat razboaie, deci am fost VITEJI, dar acum in timpurile astea moderne, de ce NU mai suntem la fel de curajosi?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Singura chestie care diferă în prezent este unitatea. Ştii cum e:unde-s mulţi puterea creşte.Acum suntem divizaţi de propriile interese. După ultima revoluţie ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a ieşi in stradă

April
| April a răspuns:

Te contrazic categoric:pe oricare camp de lupta din zilele noastre, oriunde ar fi acesta, ostasii nostri nu sunt mai putin viteji decat oricare alti soldati.Stii bine ca in Afganistan sau Irak unii si-au dat chiar viata pentru o cauza care nu e a lor. Poate imi vei spune ca s-au dus pentru bani; adevarat, asta insa nu exclude curajul de a infrunta pericolele care le ameninta viata.De ce sa vorbim numai de rau propriul nostru nefericit popor?

| Agradável a răspuns:

Ca acum fiecare are in cap zicala " Fiecare pentru el "

Nu ne mai intereseaza de Romania, ne intereseaza doar de buzunarul nostru si atat happy

| harciog a răspuns:

Eh,pai daca altii n-o fac, nu trebuie sa ne laudam si noi singuri?

| iauru a răspuns:

Pentru ca in primul rand nu suntem in razboi cu nimeni(LoL)
si in al doilea generatiile din ziua de azi si care vor urma tind spre prostie pe zi ce trece

| Angel0 a răspuns:

Cred ca ar trebui putin revizuite si cartile de istorie.

| saynotoemo99 a răspuns:

Suntem niste prosti zgarciti si cum spune puya la probleme fugim uni de alti ps cartile de istorie sunt naspa ca nu spun de adevarata noastra traditie la placinte inaintee la razboi inapoi

| katalinazzz a răspuns:

Pai cred ca noi culegem lauri de pe urma victoriilor si toate alea si nu ne mai trebuie altele.Desi eu nu simt asta... poate alti...